שאיבה בלילה ושינוי צבע של הקקי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאיבה בלילה ושינוי צבע של הקקי
    אלונה
    26/08/2008

שלום, קודם אני רוצה להודות על הפורום הנהדר הזה ועל התגובות המהירות מהצוות. בני בן 10 שבועות, משקל לידה היה 3880 ובשקילה ךפני שבועיים שקל 6 קילו, הרופא מאוד מרוצה מעלייתו במשקל עד כה. אני מניקה הנקה מלאה, בלילות הוא לרוב יונק רק מצד אחד ונרדם ומסרב לינוק מהצד השני, האם אני חייבת לשאוב את הצד השני ממנו לא ינק? אני פשוט נורא עייפה בלילה ואין לי כוח. בשבוע האחרון שמתי לב לשינוי בצבע הקקי (סליחה על הפרטים) אבל הצבע השתנה לירוק (זה היה צהוב חרדל לפני כן), בני יונק בממוצע 8-9 פעמים ביום ואני מוודא שהוא סיים לינוק מצד אחד לפני שאני מציעה את השני והוא עושה קקי בממוצע 4 פעמים ביום. ממה נובע השינוי בצבע? המון תודה, אלונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למה לא עונים להודעה שלי???

אלונה
    26/08/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לאלונה

ג'ניס זאוסמר
    31/08/2008

היי אלונה,
    אי שם מצאתי את שאלתך.
    יפה מאוד - נרה שאתם מתאימים ומשלימים אחד את השני.
    באופן עקרוני מומלץ להניק מ-2 הצדדים אבל אם מסתדר לך אחרת זה בסדר או אם רוב הפעמים הוא יונק מ-2 הצדדים ורק בלילה מצד אחד - עוד יותר טוב .
    רוב הפעמים , אם התינוק בריא וטוב לו אין לצבע הירקרק כל משמעות.
    ג'ניס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו