הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה
    שרית
    30/08/2008

היי אני אימא לתינוק בן 4 שבועות ומניקה הנקה מלאה. בוודאות אחרי פגישה עם יועצת הנקה אישית ועוד אחת קבוצתית אני מניקה נכון, ההתחברות של התינוק טובה והוא עולה יפה במשקל לאחרונה הוא מתחיל לינוק ואחרי כמה יניקות ואז מרים את הראש שלו ככה ששארת רק הפטמה וחלק יחסית קטן של ההילה, לא שיניתי שום דבר בתנוחת הנקה שלי. מה זה אומר? שהוא לא רעב והוא הופך את הציצי שלי למוצץ? חשוב לי לציין שאני לא נותנת לו מוצץ. אשמח לתשובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה

הוספת תגובה

• תשובה לשרית

ג'ניס זאוסמר
    31/08/2008

היי שרית,
    תינוקות משתנים כל הזמן ואם פעם עשו כך היום הם עושים אחרת - לא תמיד אפשר גם לדעת מה הסבה.
    בגיל הזה הם גם מתחילים להיות הרבה יותר ערים לסביבה ולהתעניין ורואים תופעה כזאת לעיתים קרובות.
    בנוסף - ככל שיובר הזמן תינוקות מסגלים לעצמם שיטת הנקה מאוד יעילה ואפילו אם לא תופסים כמו בספר מצליחים לקבל חלב בשפע. הבעיה היא שדרך האינטרנט קשה לי לדעת ובנוסף הדאגה היא חוסר גירוי מתאים , דבר העלול להביא לשיבוש תפוקת החלב.
    אני מציעה בכל זאת לנסות להחזיר אותו לשד כמו שצריך כדי למנוע בעיות פוטנציליות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו