מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צפורל 500דינה08/09/2008
שלום , 1. האם מותר להניק בזמן שלוקחים אנטיביוטיק צפורל 500 (לטיפול בדלקת בשד עקב גודש) ? 2. אני מתחילה כל האכלה בהנקה ולאחר מכן משלימה בתמל (על פי המלצת יועצת הנקה עקב מיעול חלב ). בנוסף - אני שואבת (לעידוד ייצור חלב) . בשאיבות של 30 דק' סכה"כ משני השדיים- יוצאת כמות של לא יותר מ-20 (בזמן שהתינוקת כבר גומרת בקבוקים של 90 ! ) . האם יש ערך מוסף לחלב השאוב בכמות כה קטנה ? 3. האם ייתכן שהתינוקת יונקת כמות גדולה יותר מזו שיוצאת בשאיבה ? תודה עינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עינת
חיה כהן08/09/2008עינת שלום.צפורל לא הכי מומלץ בהנקה בדכ נותנים אוגמנטין.
לא מסתדר לי שיש לך גודש ומצד שני אין מספיק חלב.כנראה שהתינוק לא נצמד מספיק טוב לשד ולכן לא מקבל מספיק חלב וגם את גדושה כי הוא לא מרוקן את החלב.
בשד יש יותרחלב ממה שהמשאבה מוציאה,תינוק שנצמד טוב לשד מצליח להוציא יותר מהמשאבה.אין צורך לשאוב חצי שעה מספיק 10 דק מכל צד.אני מקווה שיש לך משאבה טובה.
את זקוקה לייעוץ של יועצת הנקה מוסמכת iIBCLC .
בהצלחה חיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)