מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה ביצור חלב משד אחדgilat14/09/2008
יצור החלב בשד אחד אצלי די נמוך. אני מצליחה לשאוב 150CC משד אחד ומהשד החלש חמישית מהכמות שזה ממש כלום. אני מפחדת לתת לביתי מהשד הזה היות ואני לא יודעת כמה היא תאכל ממנו ואח"כ תהיה רעבה. אני צריכה עזרה באיך להגביר את יצור החלב בשד הזה אם יש למישהי בעיה דומה שנפתרה אשמח לשמוע רעיונות. תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לגילת
ג'ניס זאוסמר14/09/2008היי גילת,
יש מקרים בהם נשים מייצרות פחות חלב בצד אחד ולפעמים ההבדל מאוד קיצוני.
המצב הזה נובע מחוסר רקמת שד בצד אחד או ביניקה מופחתת בהרבה מאותו השד וכתוצאה תפוקה מופחתת. בשלב מסוים השד מייצר חלב על פי דרישה/גירוי מקומי ולכן ייתכן שיהיה כזה הבדל בין הצדדים.
איך מגבירים ? במקרה שלך רק על ידי הנקה מרובה ושאיבות כל 3 שעות עם מכשיר שאיבה מאיכות טובה.
מולץ להניק מ-2 הצדדים ולכן אין צורך לדאוג שלא תקבל אוכל כי אם היא מתחילה מהצד הפחות מייצר היא תעבור אחר כך לצד המלא וחוזר חלילה.
אין דרך אחרת לפתור את המצב שלך ספציפית.
בהצלחה,
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)