מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב בזמן הנקהשלומית17/09/2008
שלום בני בן חצי שנה, יונק מלא לאחרונה החל גם מוצקים בשבועיים האחרונים התחילו לי כאבים בשד שמאל כשהוא מתחיל לינוק יש לי כאב חד פנימי ואחרי 7 "שלוקים" שלו בערך זה עובר לגמרי, חשוב לציין כי הצד השמאלי יותר פורה כך ששמונים אחוז מההנקה נעשית מצד שמאל, כמו כן לבני צמחה שן לפני מס' שבועות, הכאב הוא פנימי ומורגש רק בשמאל אך ייתכן שהשן מתיישבת על איזור מסויים שכואב? אין שום עדות חיצונית על השד לבעיה... תודה מראש שלומית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב חד פנימי בצד אחד
יעל18/09/2008ביתי בת שבועיים וחצי וגם אני סובלת מכאב חד פנימי בשד ימין בלבד. הכאב חזק עם התחלת ההנקה והתחושה היא כמו דקירה פנימית. יש לציין שכשאני שואבת הכאב אינו מופיע ולכן בשלב זה אני משתדלת לשאוב ולא להניק אלא אם אין ברירה. מה עלי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ליעל
ג'ניס זאוסמר19/09/2008היי,
אם קיים שוני בין ההנקה הישירה ושאיבה כנראה שיש צורך בשיפור אופן התפיסה והתנוחה בזמן ההנקה.
שימי לב שהתינוק מופנה עליך וצמוד מאוד כדי שלא תהיה תזוזה.
שימי לב שהתינוק מכניס הרבה שד לפה ולעומק ואם עדיין קיימת בעיה את חייבת לראות יועצת הנקה כי את עדיין בתחילת התהליך ואת עלולה לשבש את תהליך ההנקה אם הוא לא מתנהל כשורה מלחתחילה.
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשלומית
ג'ניס זאוסמר19/09/2008היי,
לא נראה לי שהמצב קשור לשיניים כי הכאב עובר די מהר ואין סימן חיצוני.
יש נשים עם כאב פנימי בזמן ההנקה מפטריה בצינורות החלב אבל הכאב הוא מאוד אופייני ולא עובר אחרי כמה שלוקים .
לא נראה לי שהמצב קשור גם לכמו החלב כי את כבר בשלב מתקדם ומאוד מבוסס של ההנקה ולא אמור להות פתאום שינוי כזה בתחושה.
אני לא יודעת ממה הכאב נובע אבל מקווה שהמצב זמני ויעבור בהקדם.
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)