מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנקה/חלב שאוב/תחליף?קרן19/09/2008
ערב טוב ושבת שלום. אני מניקה חודשיים וחצי והשבוע הרגשתי ממש לא טוב .החלטתי ללנוח וגם לנוח מההנקה (שאני לא ממש מתחברת אליה ..)לאחר שלושה ימים של תחילף חלב והנקה אחת ביום הרך הקטנטן לא רוצה ציצי !!!היום הייתי בדיקור להגברת החלב הגעתי הבייתה מוכנה להניק והנה לא רוצה ,מתקפל,בוכה ,בועט ברגליים...נתתי שוב תחליף.אני לא רוצה "לשגע" את הילד .האם אם אשאב 3 פעמים ביום ובשאר אתן תחליף זה יהיה בסדר?כלומר האם פעולת השאיבה היא חזקה כמו פעולת יניקה כך שהחלב שיוצא הוא טוב כמו ביניקה ?אשמח לתשובה אני קצת מותשת ומבולבלת.ועוד שאלה היום הוא גם התכווץ כשנתתי לו בקבוק יכול להיות שמשהו כואב לו,?יש לו הרבה פוקים בזמן האחרון.תודה !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוליק
ענבל21/09/2008הי קרן עד שיענו לך כאן אולי אוכל לעזור..מה שאת מתארת יכול להיות קוליק התופעה מתחילה בדרך כלל בגיל 1 חודש (השיא בגיל 6 שבועות), יורדת בהדרגה עד גיל 4 חודשים ומתבטאת בבכי מתמשך המתגבר לרב אחר הצהרים ובערב, קירוב ברכיים לבטן ושחרור גזים. בני בן 5 חודשים וגם התנהג בצורה זהה גם בזמן שהנקתי וגם כאשר שאבתי וקיבל בקבוק חלב שאוב כך שאל תתיאשי מההנקה רוב הסיכויים שגם בעת מתן התחליף וגם בעת ההנקה עצמה תראי את אותן תופעות של התכווצויות וכאבי בטן ולכן עדיף כבר להניק כייון שכאן גם המרכיב הנפשי והקרבה שלך לבנך יעזרו בהרגעתו. מקווה שעזרתי שבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענבל צודקת.כאבי בטן וגזים
שני21/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן
חיה כהן22/09/2008קרן שלום. גדאי לך להחליט עם עצמך אם את רוצה להניק או לא,אם את רוצה אז תחזרי להנקות מסודרות וכך יתגבר לך שוב החלב!
מבחינת שאיבה,אפשר לשאוב,יש סיכוי שבצורה זו החלב יגמר יותר מהר.
יש אפשרות לשלב בין השתיים אם יש צורך.
יכול להיות שלתינוק שלך יש גזים.
יום טוב חיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)