מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הצילו!!!!!יוליה22/09/2008
שלום רב! אני ביום חמישי ילדתי לידה רגילה, בבית החולים לא היה לי חלב רק בקושי קולסטרום (כמה טיפות בשאיבה של חצי שעה) יש לציין שיש לי פטמות מאוד בעייתיות והילד לא מצליח לקחת פטמה(ניסיתי הכל תנוחות שונות וגם פטמת סיליקון-לא עוזר כלום....) נשארה רק השאיבה... אתמול הופיע אצלי חלב ואני רק שואבת כי אין לי בררה אחרת. הבעיה היא שמשד אחת יוצא הרבה חלב ומשד שני יוצא בקושי ובגלל זה הוא נהיה נפוח מאוד וקשה למגע וכואב מאוד. בגלל זה אני לא מצליחה לשאוב מספיק חלב לתינוק ונאלצת מדי פעם לתת מטרנה, השאלה שלי מה עושים עם השד הזה שלא נותן חלב והתנפח מאוד, אני שואבת כל שעתיים-שלוש וזה לא עוזר....מה לעשות????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למודאגת
ג'ניס זאוסמר25/09/2008שלום רב,
בבית חולים היה לך חלב - קולוסטרום הוא החלב שאמור להיות עז ובטיפות .
אם את עדיין לא מצליחה להניק אותה ישירות את חייבת להמשיך לשאוב עם מכשיר באיכות טובה.
לפני השאיבה עליך לשים קומפרס קר/קרח על השד להוריד את הבצקת שיש שם. לפני השאיבה עליך, בנוסף ולאחר טיפול הקור של כעשרים דקות, לעשות את הפטמה דבר המפזר את הבצקת. הבצקת מהוה פקק שם ולא מאפשר לחלב לצאת כאשר את שואבת. ככל שתצליחי לרכך את איזור הפטמה תכלי לאחר מכן לשאוב את החלב או בכלל לנסות לחבר את התינוק לשד.
אם את לא מצליחה חשוב לדשת לייעוץ כדי לא להסתבך עם דלקת /ירידה בכמות החלב.
בהצלחה,
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)