לא שותה מבקבוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא שותה מבקבוק
    דנה
    30/09/2008

ני כמעט בן 6 חודשים ויונק חלב אם בלבד מאז לידתו. ילד חזק ומפותח ובאחוזונים הגבוהים . לאחרונה החל בטעימות ראשונות (ברצון). אך עדין היניקה עיקר מזונו. הוא אינו מוכן לשתות מבקבוק חלב אם שאוב ולא הצלחנו להתמיד בנסיונות להרגילו (בשבועיים האחרונים) כי היה חולה עם חום וגם סבל מאי נוחות בבקיעת השיניים התחתונות. ןאבוי לי, אני צריכה לחזור לעבודה בעוד מספר ימים. ואעדר 7 שעות. מה לעשות ? האם ניתן להעזר בפתרון של הוספת דייסה של אורז או אולי קינואה לחלב אם ולתת לו בכפית,במידה ויתעקש לא לשתות חלב מבקבוק. מה עושים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא שותה מבקבוק

הוספת תגובה

• תשובה לדנה

ג'ניס זאוסמר
    30/09/2008

הי דנה,
    לא רצוי או מקובל לתת דייסת אורז או קינואה.
    התינוק שלך עבר (איתך) כמה ימים לא קלים ועכשו חיבים לתת לו קצת להתאושש ולהתחיל עוד פעם עם בקבוק.
    יותר מדי שינויים ביחד( גם בקבוק וגם מוצקים) - לתינוקות מסוימים קשה להתמודד עם שינויים ביחד.
    בעוד כמה ימים תנסי שוב . יותר טוב אם משהו אחר, חוץ ממך, יתן לו את הבקבוק.
    הוא לא מבין מה רוצים ממנו, לא מבין את הצורך שלך לחזור לעבודה או למה הוא לא יכול לקבל את החלב שלו בדרך שהוא מכיר.
    בסופו של דבר הוא ישתה, כאשר יהיה מספיק רעב הוא יאכל גם מבקבוק.
    אני מבינה שזה מלחיץ אבל הוא יבין בסוף - תני לו כמה ימים קודם להתאושש.
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו