שרלה משוגעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרלה משוגעת
    טל
    02/10/2008

אני אמא לשני ילדים- בן חודשיים ובן ארבע. את בן הארבע לא הנקתי כי לא היה לי חלב, והוא ילד שנוטה לחלות וסובל מאוד מסטרידו. את הקטנצ'יק אני כן מצליחה להניק (אבל שוב אין הרבה חלב ולכן משלבת עם בקבוק). שמעתי שאומרים שחלב אם מחזק את המערכת החיסונית של הילד. אני ממש מרגישה שאכן הקטן חסין יותר מהגדול (טפו טפו טפו). אולי זה נשמע קצת מטורף אבל תהיתי אם כדאי לתת לגדול גם חלב אם (שאוב) מתוך מטרה לחזק את המערכת החיסונית שלו. השאלה אם זה בכלל יכול להועיל לו ואם אין בזה משהו קצת פסיכי ... תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שרלה משוגעת

הוספת תגובה

• תשובה לטל

ג'ניס זאוסמר
    02/10/2008

היי טל,
    שמחה שאת מצליחה הפעם.
    כל העבודות שנעשו מעידים על יתרון בריאותי משמעותי למקבלי חלב אם . יש האומרים שהיתרון הזה נכון גם לחוילם (לא תינוקות) אבל הדבר לא מקובל או נחשב כנורמטיבי אך בהחלט לא מזיק.
    לדעתי עליך להמשיך ולתת כמה שאפשר לתינוק בן חודשיים כי הוא תינוק והצורך שלו רב יותר.
    אבל תמשיכי לאפשר למחשבות לרוץ - זה מראה שיש מוח פעיל ויצירתי.
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו