פטריה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריה?
    טלי
    04/10/2008

ביתי בת חודש וחצי ניזונה מהנקה בלבד. ביומיים האחרונים יש לי כאבים עזים ביותר בפטמה של שד ימין. הפטמה בצבע ורדרד קצת יותר מהפטמה השניה והכאב חזק מאוד כך שאני ממש לא מצליחה להניק בשד זה . היה לי בו גודש קל אבל כשהנקתי בצד הזה הגודש ירד קצת אבל הכאבים התגברו. גם בסיום ההנקה למשך שעות ארוכות הפטמה וסביב לה ממש כואב וצורב. מה עושים? האם זו פטריה? איך ניתן לזהות פטריה ומה הטיפול בה? אם זו פטריה- האם להמשיך את ההנקה או שזה מזיק לתינוקת? והאם יש איזשהו פתרון שניתן לקבל במהלך השבת? זה מאוד דחוף כי הכאב בלתי נסבל. לתשובתך אודה מראש טלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטריה?

הוספת תגובה

• תשובה לטלי

ג'ניס זאוסמר
    04/10/2008

היי טלי,
    קשה לדעת מה יש לך בפטמה ולכן אני חושבת שעליך לגשת לרופא עור בהקדם. יתכן ויש פטריה או דלקת בעור והוא יוכל לתת לך תרופה/משחה. לאחר מכן את יכולה להתייעץ איתי בקשר לשימוש בתרופות הספציפיות שנתן.
    לפי דעתי את צריכה לקבל טיפול גם לדלקת וגם לפטריה( בטקורטן+מופירצין) - איתם אפשר להניק.
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו