האם זה נורמלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זה נורמלי
    כנרת
    05/10/2008

שלום רב בתי הקטנה בת 6 שבועות. כבר כמה זמן שהערבים שלנו קשים מאוד (כנראה שמדובר בגזים). אבל אם אני מניקה אותה אז היא נרגעת. בקיצור יוצא שאני מניקה אותה 5-6 שעות ברצף (מ6 או 7בערב עד 12) עם הפסקות קצרות של 10-15 דקות שבהם היא בוכה. אני שמעתי שיש ילדים שההנקה או בעצם המציצה של השד מרגיעה אותם. השאלה שלי היא האם זה נורמלי לינוק 6 שעות ברצף, כי היא כן מצליחה למצוא שם חלב. בזמן ההפסקה היא בוכה מאוד והיא לא אוהבת מוצץ ואנחנו מנסים להרגיע אותה, אבל בעצם אולי זה לא כ"כ נורא לתת לה לבכות, אולי רק אנחנו לוקחים את זה כ"כ קשה... מה דעתכן? שאלה נוסםת היא לגבי צינוריות שמכניסים לטוסיק בשביל לשחרר גזים, האם מישהו שמע? האם זה לא מסוכן? בתודה מראש וברכת חג שמח כנרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זה נורמלי

הוספת תגובה

• כנרת

חיה כהן
    05/10/2008

כנרת שלום!
    זה לא נורמה שתינוק יונק ברצף במשך 6 שעות. לעיתים תינוק לא מרגיש טוב או סובל מאי נוחות ויונק יותר בשביל ההרגעה או יש גם תק שתינוק יונק יותר - קפיצת גדילה אך לא למשך זמן.
    יש דרכים אחרות להרגיע תינוק במצב של גזים.

לא מוכר לי צינורית לשחרור גזים,לדעתי לא מומלץ עלול לעשות נזק מקומי או אפילו גירוי וגאלי.

בהצלחה וגמר חתימה טובה חיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך השאלה

כנרת
    05/10/2008

אז מה לעשות אם זה מה שהיא רוצה וזה מה שעושה לה טוב, לא להניק? זה נראה לי הרבה יותר טבעי מאשר להחזיק תינוקת צורחת על הידיים. האם יתכן שאין לה מספיק אוכל ולכן היא צמודה כ"כ הרבה עד שהיא נהית שבעה? את אומרת שזה לא נורמלי אבל זה מה שהולך אצלנו, אז מה לעשות - אני מבולבלת... כנרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנרת

חיה כהן
    06/10/2008

כנרת שלום.אם לך זה לא מפריע להניק במשך הרבה שעות ברציפות אין בעיה עם זה.
    בודאי שהפתרון הוא לא לתת לתינוק לבכות! אולי טיול בעגלה אולי נדנוד בידיים וכו. מה צורת היניקה שלה בשעות הבוקר? האם היא יותר רגועה לעיתים יותר רחוקות?
    לילה טוב חיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו