מיעוט חלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיעוט חלב
    יוליה
    12/10/2008

תודה על התשובה המהירה, הייתי אצל רופא והוא נתן לי לשתות אנטיביוטיקה והמליץ לא להניק בתקופת הטיפול, אך ביומיים האחרונים אני שמתי לב שכמות החלב שאני שואבת הולכת ופוחתת עם הזמן, ואני נאלצת לתת יותר ויותר תוספות. התינוק שלי בן 3 שבועות במשך שבועיים הראשונות אני שאבתי חלב מכיוון שהתינוק לא לוקח לי את השד, ניסיתי גם עם פטמת סיליקון הדבר השתפר אך הוא לא ריקן לי את השד עד הסוף בגלל זה ברוב המקרים העדפתי לשאוב....ביומיים האחרונים אני משתדלת לתת לו רק שד בלי לשאוב אך ברקע של מיעוט חלב אני חוששת שזה לא יספיק לו.האם יש משהו לשיפור תפוקת החלב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיעוט חלב

הוספת תגובה

• תשובה ליוליה

ג'ניס זאוסמר
    13/10/2008

יוליה,
    כאשר יש דלקת בשד יש לאחר מכן ירידה , בדרך כלל זמנית, בכמות החלב אבל אם מפסיקים להניק בזמן הטיפול התוצאה תהיה מיעוט חלב כמעט באופן וודאי. לא היה שום צורך להפסיק להניק בזמן מתן האנטיביוטיקה - ההפך, התרוקנות השדיים מהווה חלק חשוב של הטיפול.
    יש טיפולים העשויים לעזור ולהגביר תפוקת חלב אבל הטיפולים לא תמיד עוזרים.
    1 - קפסולות חילבה - 3 קפסולות 3 פעמים ביום
    2 - להגביר את השאיבות (עם מכשיר באיכות הכי טובה)
    3- הרבה הנקה - אם מצליח לתפוס
    פטמת סיליקון לא מהווה חלק מהטיפול ובדרך כלל במצבים כאלו ואני לא ממליצה לך להמשיך בשימוש בהם.
    מעבר לזה יש טיפולים תרופתיים אבל קודם תנסי את החילבה.
    עם כל זה יש לוודא שהתינוק מקבל מספיק אוכל ועולה במשקל כממו שצריך.
    בהצלחה,
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו