המשך לשאלה - ליאת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך לשאלה - ליאת
    ליאת
    14/10/2008

שלום ג'ניס, ראשית תודה רבה על העידוד לא כולם מבינים עד כמה השאיבות מעייפות (פי כמה וכמה יותר מהנקה). בתשובה לשאלתך, יובל בת 64 יום, אני לא יודעת האם היא יונקת באופן מלא ושובעת לחלוטין לאחר הנקה, לרוב היא מתעוררת כשעתיים וחצי לאחר הנקה, לעומת שלוש שעות פלוס לאחר בקבוק עם ח.א. . בנוסף יש הנקות של 20 דקות שלאחריהן נרדמת והנקות של שלושת רבעי שעה עד שעה עם מעט הפסקות באמצע. לאחר כל הנקה יש יציאה - במידה וזה רלונטי. לגבי השאיבה לאחר הנקה, כאשר ההנקה עורכת שעה ולאחר מכן אני שואבת, בהנקה הבאה שהיא לאחר כשעתיים מהשאיבה אני מרגישה שיש פחות חלב ושיובל יותר מתוסכלת על הציצי- חסרת מנוחה לוקחת את הפטמה ו"זורקת" אותה פעם אחר פעם. כשאני לא שואבת אני מרגישה שההנקה יותר נינוחה ושיובל יותר שבעה בסוף ההנקה ובהתאם ישנה יותר טוב. יחד עם זאת ביומיים האחרונים הפחתתי מהשאיבות ואני אכן מרגישה שיש הפחתה בחלב וזה מלחיץ אותי היות ועבדתי מאוד קשה על מנת שיובל תוכל לינוק באופן מלא בבוא העת. ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך לשאלה - ליאת

הוספת תגובה

• המשך לליאת

ג'ניס זאוסמר
    14/10/2008

ליאת,
    אני חושבת שהגיע הזמן להוביל את יובלי ליותר הנקות ולך לפחות שאיבות.
    אם היא מבקשת לינוק לאחר כ-שעתיים וחצי מההנקה הקודמת - זה טוב.
    אם היא יונקת והתפיסה שלה טובה אפשר להתחיל להניק יותר ולתת פחות תוספות משאיבה. זה יביא ליותר יניקות אבל לא יהיה צורך לשאוב כל כך הרבה וזה עדיף.
    יציאה לאחר כל יניקה - נורמאלי לחלוטין.
    תני לה לינוק הרבה ותהני - בלי לחץ .
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו