שאיבת חלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאיבת חלב
    שירלי
    16/10/2008

שלום, אני כחודש וחצי לאחר לידה והתחלתי לאחרונה לשאוב על מנת לאחסן. לפי מה שידוע לי עדיף לשאוב בבוקר ואחרי ההנקה. השבוע הנקתי רק בצד אחד בבוקר ולאחר מכן שאבתי. מהצד שבו הנקתי לא יצא כלום!!! במשך למעלה מחצי שעה ומהצד השני שממנו לא ינק בכלל כן יצא. איך זה הגיוני?? האם עדיף שאשאב לפני ההנקה? שאניק לפני השאיבה תמיד רק בצד אחד? ועוד שאלה- מומלץ לשאוב מכל צד עד שנגמר הזרם וישר לעבור לצד שני או כמו ששמעתי שאומרים 10 ד' מכל צד (לא משנה אם יש או אין זרם) ואח"כ 7 מכל צד וכו'? אשמח מאוד לתשובות אני כבר מבולבלת לגבי השאיבות ורק התחלתי.. ויישר כח על הפורום והתשובות הטובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאיבת חלב

הוספת תגובה

• אין פלא שאת מבולבלת !!!

ג'ניס זאוסמר
    16/10/2008

היי שירלי,
    אי אפשר גם להניק וגם לשאוב ולצפות שייצא גם וגם.
    תהליך ההנקה לא הולכת יד ביד עם זמנים וכמויות ומניפולציות.
    את צריכה למצוא לאט לאט את הדרך המתאימה לך לאגור (אם זה בכלל נחוץ) חלב.
    בהמשך תמצאי את הזמן הטוב ביותר, הדרך הטובה ביותר ובכלל השיטה שמתאימה לך - אין נכון או לא נכון.
    בדרך כלל יש יותר חלב בבוקר אבל התינוק גם זקוק לו, ובעצם גם מומלץ להניק מ-2 הצדדים בכל יניקה.
    כל ההמלצות שתקבלי לא כול כך יעזרו כי העניין מאוד אישי ומה שמתאים לאחת לא מתאימה לשנייה.
    אם את שואבת עלייך לשאוב לכמה דקות לאחר הפסקת הזרם.
    ודבר קטן נוסף - כל המתח והלחץ סביב הנושא בעצמו עלול לפגוע עז אני ממליצה - חכי קצת, תמשיכי להניק מלא ללא לחץ ואם את מרגישה בעוד כמה שבועות שאת רוצה שוב לנסות תתחילי אבל לאט וללא לחץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו