מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מוצקיםשרון16/10/2008
אנחנו מתגוררים בחו"ל ואני לא כ"כ יודעת מה מקובל בארץ. בני בן חצי שנה ניזון מהנקה מלאה ללא תוספות או תחליפים שוקל כמעט 8500 קג בשבוע האחרון התחלנו במתן מוצקים כל פעם פרי/ירק אחר וניסינו בכמויות קטנות אלא שהוא פיתח תיאבון לכל דבר מהכפית הראשונה וממש קופץ באנגי על האוכל.. חזרנו היום מביקור אצל הרופאה שהציעה להתחיל להאכיל אותו במחית של מרק עוף שנכין בבית כל יום בשבוע פרט ליום אחד כארוחת צהריים , שכחתי לציין שאני מניקה הנקה מלאה ללא תוספות, וארוחת העוף אמורה להחליף את הנקת הצהרייםרציתי להתייעץ ולשאול אם זה נשמע בסדר או שזה יכול להכביד לו על מערכת העיכול אוליכדאי לנסות ולראות איך מגיב ולהמשיך בהתאם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשרון
ג'ניס זאוסמר16/10/2008הי שרון,
בארץ ממליצים על הנקה מלאה עד 6 חודשים ולאחר מכן להוסיף פירותי וירקות בצורת מחית או מרוסק . לאחר מכן מוסיפים עוף ובשר שמבשלים יחד עם הירקות.
מערכת עיכול של תינוק בן חצי שנה מסוגל לקלוט כבר מאכלים בהדרגה ובכמויות הולכות וגדלות .
אני ממליצה לתת לו מוצקים ואם לאחר מכן הוא רוצה לינוק - תני לו.לאט לאט הוא יגדיל את הארוחות ויוריד את כמות היניקה ואת מספר היניקות.
תנו לו להנות!
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)