מה יכול לגרום לתינוק לינוק פחות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה יכול לגרום לתינוק לינוק פחות?
    אלונה
    17/10/2008

שלום, בני בן 4 חוד' יונק הנקה מלאה, אני לא שואבת בכלל כי הוא יונק כל הזמן אז לט היה צורך, בשבוע האחרון (אולי יותר משבוע) שבני שינה את דפוס האכילה שלו והוא יונק מעט יותר, פחות זמן על הציצי והוא ממש מפנה את ראשו הצידה ומסרב הרבה פעמים להנקה. אני מצדי מנסה להציע כל הזמן בתקווה שהפעם הוא יוכל יותר. שמתי לב שהוא אוכל יותר כשהוא חצי ישן אז אני מנסה להניק יותר כשהוא רק מתעורר. שקלתי אותו השבוע אצל הרופא שלו והוא שוקל 7,5 קילו, הרופא ממליץ להמשיך עם ההנקה ואולי בעוד חודש להתחיל עם מוצקים. 1) מה יכול לגרום לשינוי בדפוס האכילה שלו? הטם הוא לא רוצה לינוק יותר חלב?? 2) הטם לישאוב בינתיים עדי לישמור על תפוקה או להניח לחזה לייצר בהתאם למה שהתינוק רוצה? מקווה שתוכלו לעזור לי לפתור את התעלומה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לאלונה

ג'ניס זאוסמר
    18/10/2008

היי אלונה,
    אם התינוק עולה במשקל , שמח ומתפתח תמשיכי כך.
    תינוקות בגיל הזה יכולים לינוק בצורה הזאת ובאפקטיביות מרובה.
    הם מאוד יעילים בלינוק אבל הסביבה מעניינת מאוד והם מידי פעם מסתכלים סביבם או אפילו עוזבים את השד וחוזרים.
    תמשיכי להניק - התנהגות זו היא נורמאלית אם המשקל בסדר.
    ג'ניס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו