מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאיבות - לא מצליחהליגל18/10/2008
ביתי בת 5 וחצי חודשים. יש לי את המדלה אלקטריק. אתמול ניסיתי לראשונה לשאוב וגם היום בבוקר. כהרגשתי שהשד יחסית מלא. בקושי בקושי יצא לי משני הצדדים 30 - 40 CC. למה זה קורה. מדוע אני לא מציחה לשאוב. זה ממש מתסכל אותי. זה קרה לי גם עם הבכור לפני 7 שנים עם מכשיר אחר שהיה לי . אני רציתי להרגיל אותה גם לבקבוק מאחר ועד עכשיו היא יונקת בלבד ועוד כחודש אני חוזרת לעבודה. מיותר לציין שאת המעט ששאבתי היא כמעט ולא שתתה מהבקבוק.. כי היאלא הבינה מה זה הדבר הזה... אני שוקלת לתת לה בקבוק תחליף ביום - כדי להרגיל אותה גם לבקבוק בשילוב ההנקה . רגע לפני - יש דרך לשאטב בצורה מוצלחת. אציין שהייתי רגועה ופעלתי לפי ההנחיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לליגל
ג'ניס זאוסמר18/10/2008היי ליגל,
אני חייבת לציין שעניתי על בדיוק השאלה שלשום - כך כתבתי:
כמו שיש סוגים שונים של משאבות יש משאבות מתאימות יותר לנשים מסוימות ולאחרות לא.
חשוב לדעת שאפילו עם המשאבה הכי טובה יש צורך להתרגל למשאבה . את צריכה להתאים את השאיבה ספציפית אליך : להתחיל חלש ולהגביר לאט או אין צורך העיטיות כל כך. מיקום הכוס על השד - הפטמה צריכה להיות באמצע. יש נשים שצריכות לעשות תרגילי הרפייה לפני השאיבה אחרת הזרם לא בא.
יש נשים שמבנה השד לא מתאים לאיבה והחלב לא יוצא - במיוחד עם איזור הפטמה מאוד רחבה.
גם ספקטרה וגם מדלה לקטינה וגם אמדה - מכשירים טובים.
ככל שמצטבר הנסיון החלב יוצא בקלות יתר ובזרם יותר מהיר.
לגבי מכשיר - מדלה מיני אלקטריק הוא לא בדיוק הבחירה הטובה - תנסי משהו עם מנוע יותר טוב - מדלה לקטינה או ספקטרה.
לגבי האכלה במקבוק - אין שום קסם או פטנט - היא פשוט עדיין לא מבינה שכך מקבלים אוכלוזה לא בדיוק מוצא חן בעיניה שמשנים לה את זה.
לוקח זמן, הבנה ואורך רוח - היא תאכל כי לא תהיה ברירה את תהיה בעבודה.
בהצלחה,
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)