שאלה נוספת... לגבי חלב רב של רפאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה נוספת... לגבי חלב רב של רפאל
    קרן
    18/10/2008

יועצת ההנקה המליצה לי על חלב רב של רפאל בנוזל כדי להגביר את כמות החלב אך שמתי לב שיש כמות אלכוהול גדולה במוצר ולעניות דעתי אסור לצרוך אלכוהול בזמן שמניקים/שואבים, ובהוראות רשום להשתמש במוצר 3 או 4 פעמים ביום. האם כמות האלכוהול הזאת לא יכולה להזיק לתינוקת? אודה לך על התשובה המהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לקרן

ג'ניס זאוסמר
    18/10/2008

היי קרן,
    לא קיים איסור לשתית אלקוהול בזמן ההנקה. מותר כוסית אחת מידי פעם לאחר הנקה.זו לא המלצה אלה מידע.
    החומר שהזכרת לא נחשב כאחד החומרים היעילים להגברת חלב.אין שום מידע מבוסס או מדעי על יעילות או אפילו בטיחות החומר.
    אני ממליצה שתקחי חילבה (3 קפסולות 3 פעמים ביום) ובנוסף שאיבות.
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה שם המוצר? חילבה? של איזה חברה?

קרן
    19/10/2008

היי. תודה על תשובתך. אך שאני מגיעה לקנות ישאלו אותי של איזה חברה ומה שם המוצר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ג'ניס זאוסמר
    19/10/2008

קונים בחנויות למוצרי טבע-מבקשים קפסולות חילבה במינון הכי גבוה.
    ג'ניס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו