פטמות כואבות משאיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטמות כואבות משאיבה
    מורן
    21/10/2008

שלום! ילדתי תאומים בניתוח קיסרי לפני כ-3 שבועות ואני שואבת להם חלב. מכיוון שהם עדיין בפגיה (למרות שנולדו מעל 2 ק"ג כל אחד) ואוכלים כל זמן קצוב אני לא מניקה עדיין. אני שואבת משני הצדדים בו זמנית כל 2.5-3 שעות במהלך היום וכל 4 שעות בלילה בהמלצת יועצת הנקה באמצעות משאבת מדלה חשמלית (לקטינה) אבל הפטמות כואבות לי. הכאב הוא לא בלתי נסבל אבל מטריד במהלך היום. הפטמות שלי לא פצועות או סדוקות, כך שלא ברור לי מה לא בסדר. הבנתי שזה משהו שאמור לעבור תוך שבוע-שבועיים מיום הלידה. אשמח לעזרה ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטמות כואבות משאיבה

הוספת תגובה

• מורן

חיה כהן
    22/10/2008

מורן שלום,כדאי לראות אם הגודל של כוסית השאיבה מתאים לפטמות שלך יש אפשרות דרך מדלה לקנות כוסית שאיבה עם פתח יותר רחב אם את חושבת שזה משפשף לך את הפטמה.
    סיבה נוספת יכולה להיות שאת שואבת על עוצמה חזקה אין צורך לשאוב על הכי חזק וגם לא לאורך זמן, 10 דק מכל צד.
    בהצלחה
    חיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו