מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שילוב הנקה עם תחליףלילך22/10/2008
שלום, בתי בת 4 חודשים, הנקתי הנקה מלאה עד לפני כשבועיים, התחלתי לשלב תחליף, כיוון שהתחילה לבכות ולקטר במהלך ההנקה ולפעמים לאחר מכן, נראה שלא שבעה, ניסיתי להחליף כמה פעמים במהלך ההנקה בין שד לשד אך עדיין ההנקה לוותה בבכי ובחוסר שביעות רצון מצידה. התחלתי לשלב תחליף והיא הרבה יותר רגועה אחרי האוכל. שמתי לב שבשתי ההנקות הראשונות בבוקר בד"כ מסופקת ( יכול להיות שבגלל שהחזה גדוש) אך בהנקה של 13:00 ו- 16:00 כבר מתחילה לקטר. שאלתי היא : בקרוב אני בכל מקרה חוזרת לעבודה , האם יהיה אפשרי להאכיל אותה בבוקר ובערב האם החלב יספיק לה לשתי ארוחות אלה? ובשאר הארוחות תחליף? אשמח להסבר קצר על מנגנון ההנקה וייצור חלב שאינו ברור לי דיו. אני לא רוצה לשאוב. אודה לתגובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך
חיה כהן22/10/2008לילך שלום,זה לא המקום להכנס למנגנון ייצור החלב ,אפשר לקרוא על זה באינטרנט,בקיצור אציין שהחלב נוצר בשלב זה של ההנקה כתוצאה מגירוי על השד.קשה לומר אם החלב שלך יספיק ולכמה זמן,יכול להיות שבגלל ירידה בהנקות כמויות החלב יפחתו,תוכלי לראות את זה עם הזמן ואם תרצי להגביר את כמויות החלב תצטרכי לשאוב בשעות שהתינוק לא יונק.
בהצלחה
חיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)