תחליף חלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחליף חלב
    עינת
    22/10/2008

אחות טיפת חלב המליצה לי כעבור חודש לתת תחליף חלב בלילה במקום הנקה כדי שהילדה תישן טוב יותר. נכון להיום היא קמה כל שעה וחצי כדי לינוק. אומנם ההנקות הן קצרות מאוד אבל עדיין מחייבות קימה. מה דעתכן בהנחה ושאר היום אני מניקה ונותנת בקבוק פעם ביום? שאלה נוספת: אני מניקה באופן מלא והייתי רוצה להתחיל לשאוב. קראתי שכדאי לעשות זאת אחרי הנקה. הנקודה היא שההנקות נעשות נכון לעכשיו לעיתים די תכופות ויש לי חשש שלא יהיה לי מספיק חלב. האם יש שבוע ספציפי שממנו ייצור החלב מתייצב או נהיה משמעותי שאז כדאי להתחיל לשאוב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחליף חלב

הוספת תגובה

• עינת

חיה כהן
    23/10/2008

עינת שלום! את נותנת לתינוק שלך את האוכל הכי טוב-חלב אם,חבל לתת תחליף אם אין צורך! תנסי להניק יותר במשך היום אולי,לא בטוח התינוק יתעורר פחות בלילה.כפי שאת אומרת ההנקות בלילה הם קצרות אל תעשי ענין גדול בלילה תנסי ממש להניק ולהחזיר למיטה בלי משחקים.לא בטוח שהתינוק שלך לא יתעורר בלילה גם אם תתני תחליף.
    אם התינוק שלך יונק לעיתים מאוד קרובות(כל שעה) במשך היום אולי ניתן לשפר את ההנקה כך שהוא יקבל יותר חלב בכל הנקה.לעומת זאת אם יש שעות שהוא יונק לעיתים קרובות ויש שעות שיוגק לעיתים רחוקות זה תקין.
    שאיבה-אין זמן ספציפי עי שאיבה את לא תרוקני את השד את תגרמי ליצירה מחודשת,אז אל תדאגי שלא יהיה מספיק גופך יתרגל.,נכון לשאוב אחרי הנקה.
    בהצלחה
    חיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו