מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לפני לידהנטע23/10/2008
שלום רב אני בשבוע 38.4 ומאוד מעוניינת להניק הנקה מלאה לאחר הלידה ברצוני לדעת האם יש דרכים למנוע מבעוד מועד את הקשיים שבהנקה? (למשל פטמות פצועות..)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטע
חיה כהן24/10/2008נטע שלום! חשוב מאוד להתחיל להניק בהקדם ולהניק נכון.תעזרי באחיות במקום שתלדי בו,להצמיד תינוק לשד ולא לפטמה,להביא תינוק לשד ולא לדחוף שד לפה של התינוק.
שיהיה בהצלחה ולידה קלה
חיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בהכרח לסמוך על בית החולים
עינת26/10/2008אני ילדתי בבלינסון ושם ממש לא היתה הדרכה. לפני הלידה עברתי הדרכה עם ג'ניס שהכינה אותי להנקה בצורה טובה מאוד. מה שאני מתכוונת להגיד שלדעתי חשובה מאוד ההכנה לפני הלידה ולא לסמוך רק על בית החולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא להסתמך על בית חולים
קרן27/10/2008כשילדתי מאוד רציתי להניק. אך בהתחלה היה לי קשה נפשית להתחבר לבת שלי, והפטמות כאבו לי ודיממו. ועכשיו כשבתי בת 3 חודשים ונקשרתי אליה אני מתחרטת שלא הנקתי. אני בטוחה שעם הכוונה קצת יותר נכונה והרבה סבלנות (שזה מה שהיתי זקוקה בימים הראשונים שאחרי הלידה, בתקופה שהיתי כל כך עצבנית ופגיעה) היתי ממשיכה להניק אותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההופ הורים
דנה27/10/2008בני בן 4.5 חודשים ויונק בהנקה מלאה רק תודות לעקשנות שלי להצליח ולא לוותר, וביה"ח לא עזר בכלל (אפילו התעקש לתת מטרנה ולא לאפשר לי להניק כי הוא נולד פג...). בכל מקרה, לפני הלידה הייתי בשמירת הריון ובערוץ הופ הורים היתה סדרה של כמה תוכניות על הנקה עם יועצת מוסמכת שהדגימה בין היתר גם כיצד לחבר את התינוק נכון ועוד כמה טיפים - מאוד מומלץ!!! לי זה עזר המון. לא היו לי פצעים וההתחברות היתה די טובה מההתחלה. ועוד דבר אחד - זה לא בא בקלות וצריך המון סבלנות, אבל ברגע ש"עולים על הגל" זה הכי מדהים שיש (וגם הכי בריא). בהצלחה ובשעה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)