מחסור בחלב??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחסור בחלב??
    אפרת
    23/10/2008

שלום רב, בניבן חודשיים בעוד שבוע ועד כה עולה יפה במשקל. ביומיים האחרונים אני מבחינה שזמן הארוחות שהוא צורך קטן פי שניים: אם ביום הוא אכל כל שעה וחצי - שעתיים ובלילה בכל ארבע שעות, הוא עכשיו דורש כל שעה ביום וכל שעתיים בלילה. כתוצאה מכך הרגלי השינה שלו השתבשו והוא כבר ישן פחות ובחוסר נוחות. האם אתן ממליצות להשלים לו עם סימילק? ועוד שאלה קטנה- בעוד חודש אני חוזרת לעבוד ורציתי לדעת איך לגמול אותו מהנקה, נאמר לי שעליי להתחיל שלושה שבועות לפני לתת בקבוק ביום למשך שבוע וכל שבוע להגדיל את מספר הבקבוקים ב-1. האם אני יכולה לתת את הבקבוק בלילה? תודה רבה מראש ואחלה פורום..אני מכורה. אפרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחסור בחלב??

הוספת תגובה

• אפרת

חיה כהן
    24/10/2008

אפרת שלום! אם את רוצה להמשיך להניק גם בחזרתך לעבודה יש אפשרות.בשעות שאת בבית תניקי ובשעות שאת בעבודה בנך יקבל בקבוק,או עם חלב שלך או עם תחליף.נכון שכדאי להתחיל להרגיל לבקבוק כבר מעכשיו.את יכולה לתת את הבקבוק מתי שנוח לך.
    לגבי הנקות תכופות לאחרונה,יכולה להיות תוםעה כזאת שנמשכת כמה ימים וחולפת אז קצת סבלנות ואורח רוח.
    בהצלחה
    חיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!

אפרת
    25/10/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו