מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמילהיפה25/10/2008
בני בן 7 חודשים אוכל מוצקים ויונק. כרגע אוכל 2 ארוחות מוצקים ועוד 3 הנקות ביום ואחת בלילה. אני צריכה להפסיק להניק אותו, כבר כמה ימים מנסים לתת לו סימילאק וממש לא הולך, ניסינו שרק בעלי יתן לו, ביום בערב כשהוא עיף או לא רעב או לא,מה אני עושה? יכול להיות שהוא לא אוהב את זה?. יש לציין גם שמעולם לא שאבתי כך שזו ממש הפעם הראשונה שהוא מתנסה מבקבוק. אני יכולה בבוקר ובערב להכיל מכפית סימילאק בתוספת דיסה שאני מכינה, אבל מה על הלילה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדר
חיה כהן25/10/2008הדר שלום!אין עצת פלא לתופעה הזו זה רק ענין של סבלנות ועקשנות(במידה מסוימת).אם הוא לא יקבל משהו אחר בלילה הוא ילמד לאכול מבקבוק או שיפסיק לאכול בלילה.אני יודעת שזה לא קל אבל בסוף זה מסתדר,אל תדאגי אם יאכל קצת פחות עד שיתרגל.
בהצלחה
חיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם קמצנים?
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)