הגברת החלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגברת החלב
    טל
    25/10/2008

בתי בת שלושה חודשים. אינני מניקה אבל מלידתה עד לאחרונה שאבתי 4 פעמים ביום, בכל פעם 20 דקות, חמש דקות מכל צד (וחוזר חלילה)- וזה סיפק סה"כ כ- 300 סמ"ק ליממה שניתנו בשתי ארוחות (כלומר שני בקבוקים של 150 סמ"ק). לפני כשבוע בעלי יצא למילואים (שימשכו חודש) - ועם כל העומס בקושי מצאתי זמן לנשום (היא לא בת יחידה). בכל זאת המשכתי להקפיד על 3 שאיבות ליום. אבל הכמות הולכת ופוחתת והיום בכל שאיבה יוצא לי בסה"כ כ 20-30 סמ"ק. אני מקפידה לקחת כדורי חילבה (כדור אחד 3 פעמים ביום - כיוון שמשני כדורים נגרמו לי כאבי בטן). האם יש דרך להגביר את כמות החלב? (אינני יכולה להעלות את כמות השאיבות כרגע). תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגברת החלב

הוספת תגובה

• תשובה לטל

ג'ניס זאוסמר
    26/10/2008

הי טל,
    1- בשלב הזה אפשר לראות ירידה בכמות החלב בקרב אמהות השואבות בלבד - לא מצב נורמאלי הרי לגבי הגוף והמכשיר לא בדיוק מעתיקה הנקה.
    2 - 4 שאיבות ביום נחשב כמינימום אם לא הרבה פחות מזה ואם עכשו ירדת ל-3 הרי זה בהחלט לא מספק לגופך מספיק מסר לייצר חלחב.
    הנקה היא תהליך שלא ניתן לעשות לו יותר מדי מניפולציות מבלי שיהיו תוצאות לא רצויות.
    לפי דעתי את צריה לשאוב יותר פעמים ביום - תשיגי לך מכשיר טוב דו צדדי - חוסך זמן.
    אם מתן חלב אם חשוב לך - אין מנוס .
    בהצלחה,
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו