חלב שמן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלב שמן
    לי
    26/10/2008

שלום אני ילדתי לפני 3 שבועות,מניקה אבל אני חושבת שאין לי מספיק חלב או שהוא רצה מידי מה אני צריכה לאכול כדי שיהיה לי חלב שמן? ועוד בעייה יש לי פיטמות רגישות מידי וההנקה גורמת לי לכאבים ולפצעים בפיטמות ואני חושבת שתפיסה היא טובה אולי בגלל שהפיטמות גדולות מידי? מה עלי לעשות? וכמה בערך היא צריכה לאכול לפעמים היא מסיימת שד אדח ואת השני ועדיין בוכה אולי אין לי מספיק חלב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חלב שמן

הוספת תגובה

• תשובה ללי

ג'ניס זאוסמר
    26/10/2008

היי לי,
    מדברייך אני מבינה שאתן לא מתחברות כמו שצריך וזה מקור הכאב, הפצעים וגם כנראה מקור הרעב.
    יש מספיק חלב היא פשוט לא מקבלת אותו.
    אין אפשרות לשנות או להשביח את הרכב החלב .
    ללללללפי דעתי את זקוקה לייעוץ הנקה די דחוף כי התענוקת רעבה וכמות החלב בטוח יירד בקרוב מאוד אם המצב לא משתנה.
    תפני לאחות טיפת חלב או ליועצת הנקה בהקדם.
    בהצלחה,
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בהנקה

לי
    27/10/2008

כמה שידוע לי התינוקת כן תופסת נכון את השד פשוט הפטמה רגישה מאוד בתחילת התפיסה מאוד כואב לי ולאחר מכן פחות כואב לי אולי כי היא פחות לוחצת? בתחילת התפיסה היא טופסת נכון אבל תוך כדי מציצה היא משנה את התפיסה כי יש לה גזים בבטן והיא סובלת אז היא כל פעם זזה ועוד שאלה כמה בערך היא צריכה להיות ליד השד כי לפעמים היא נרדמת ליד השד תוך כדי מציצה ואני לא יודעת יוצא לה חלב או שהיא סתם מוצצת כמו מוצץ וכמה היא צריכה לעלות במשקל בשבוע ושמעתי שחילבה (בכדורים) יוצרים חלב שמן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ג'ניס זאוסמר
    27/10/2008

חילבה לא עושה חלב שמן - שתויות במיץ!
    תינוקות לא שוכבים בשקט ויונקים, הם זזים,מסתכלים סביבם ואפילו יורדים מהשד וחוזרים - לאחר כמה שבועות דפוס הנקה כזאת ידועה ונורמאלית .
    אם היא משנה את התפיסה וזה כואב את צריכה שוב לחבר אותה כמו שצריך אחרת יכאב ומעבר החלב יופחת.
    לשאלה שלך על כמה זמן היא צריכה לינוק - אין תשובות כאלו בהנקה- משך ההנקה תלוי באיכות ההנקה בלבד. אם היא יונקת בצורה אפקטיבית ואם היא עולה טוב במשקל.
    תגשי לטיפת חלב , ישקלו אותה ויגידו לך אם הכל בסדר - אם כן תמשיכי אותו דבר.
    ג'ניס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו