הגברת חלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגברת חלב
    קרן
    27/10/2008

בוקר טוב בתי בת 3 חודשים והיא אוכלת 150, קשה לי להגיע לכמות הזאת למרות שאני משתדלת לשאוב כל 3 או 4 שעות וזה דיי מתסכל, האם את מכירה את חלב אם של חתם הטבע כדי להביר את כמות החלב? אודה לתשובתך המהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגברת חלב

הוספת תגובה

• תשובה לקרן

ג'ניס זאוסמר
    27/10/2008

קרן,
    לא מכירה את החומר - אם היה טוב בטח הייתי יודעת או לפחות שומעת עליו.
    שתדעי - כמויות החלב שתינוקות לוקחים מבקבוקים הרבה יותר גדולים מאשר מה שמקבלים מהשד.
    החלב יוצא מהבקבוק בצורה שונה והם מקבלים הרבה ובזמן קצר. הנקה היא אחרת ואם תינוק מתרגל לאכול מבקבוק הוא מצפה לקבל זרם כזה גם מהשד - תינוקות תמיד מעדיפים הרבה חלב .
    ולכן ,לצפות מעצמך לקבל משאיבה כמויות לא מציאותיות , פשוט את עושה לעצמך אבל. את וההנקה = הדוגמא של נורמאליות . או שתניקי אותה יותר או תני לה כמויות יותר קטנות לעיתים קרובות יותר.
    הצלחה,
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני יכולה לחזור להניק אותה?

קרן
    27/10/2008

תודה רבה על תשובתך המהירה , אך היא כבר "גדולה" האם אני יכולה לחזור להניק אותה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ג'ניס זאוסמר
    28/10/2008

קרן,
    היא באמת גדולה אבל שווה הנסיון.
    ג'ניס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חלב אם של חתם הטבע מאוד יעיל

גלי מ
    10/08/2009

מצויין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו