מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנקה- חזרה לעבודהקרן31/10/2008
שלום, אני מניקה. בעוד שבועים אני צריכה לחזור לעבודה. ברצוני לברר מספר דברים. ברצוני להמשיך להניק כמה שיותר ובשעות שאני בעבודה להאכיל חלב אם מבבקבוק. 1. האם ממולץ לשאוב בשעה מסוימת ? האם מספר שאיבות חלב ביום עלולות ליבש את החלב ? יועצת הנקה המליצה לי לא לשאוב מאחר וזה מייבש חלב, מה דעתך על זה? 2. האם ממולץ להכין מראש מנות (בני יונק כל שעתיים והמשמעות להשאיר למטפלת 4 בקבוקים, אך אינני יודעת מהי מנה עבורו, בני בן חודשים ושוקל 6 קילו) ? לסיכום אני ממש לא יודעת איך להתארגן עם הנושא ואני ממש רוצה להצליח ולעשות את זה בדרך הנכונה על מנת שיקבל חלב אם לתקופה ארוכה ככל האפשר, אני ממש לא מאמינה בכל האבקות. יום טוב תודה קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ל- חזרה לעבודה
ג'ניס זאוסמר31/10/2008היי,
אם את מניקה כאשר את בבית ובזמן הבודה לשאוב פעם או פעמיים - לא תהיה בעיה. הרבה נשים פועלות כך היום ומצליחות מאוד.
שאיבה לא מייבשת חלב בכלל - אם יש לך מכשיר שאיבה באיכות טובה השאיבה רק תעזור ולא ההפך.
כדאי לך לשאוב עם מכשיר טוב ( דו צדדי) בעבודה (בהחלט אפשרי והרבה עושות ללא בעיה בכלל) והחלב שנשאב את לוקחת הביתה בקלקר לאחר שנשמר בקירור משך היום.
החלב שנשאב ניתן על ידי המטפלת למחרת.
אין שעה מסוימת לשאוב, אין צורך לחכות עד שמרגישים מלאות ,ההפך.
תשאירי כמה שאפשר כי באמת אי אפשר לדעת כמה שירצה במיוחד בהתחלה. יהיה לו מוזר בהחלה אבל הוא יתרגל עד עז כדאי לתת לו ארוחות יותר קטנות לעיתים קרובות.תני לו 80-100 ותראי מה קורה.
אם את רוצה להצליח זה כרוך בהתחלה במאמץ מסוים עד שאת מתרגלת ואחר זורמים.
בהצלחה,
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)