שאיבת חלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאיבת חלב
    קרן
    31/10/2008

שלום, האם יש משמעות לטמפרטורה של חלב כאשר מוסיפים חלב לצורך אחסון (באחד השאלות בפורום ראית שניתן תוך 24 שעות להוסיף) השאלה: אם החלב במקרר , אני יכולה להוסיף חלב שכרגע שאבתי והטמפוטורה בניהם שונה לאותו מיכל ואח"כ להקפיא על מנת להקפיא כמויות שוות (מנות) ???? :) תודה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאיבת חלב

הוספת תגובה

• תשובה לקרן

ג'ניס זאוסמר
    31/10/2008

היי קרן,
    אפשר להוסיף חלב, גם כשיש הבדלי טמפרטורות אך רק לתקופה של 24 שעות.לאחר מכן אפשר להקפיא.
    אין להוסיף חלב טרי לחלב בפריזר כבר.
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי הצלחה בשאיבה

סביון בר-סבר
    08/11/2008

אני מניקה את ביתי מאז נולדה - 7 שבועות. ניסיתי פעמיים לשאוב מיד אחרי ההנקה ובפעם השנייה גם חיממתי את השד והעסתי אותו אבל לא יצא דבר אחרי כ 10 דק' התיאשתי. אני משתמשת במשאבה חשלית קטנה של מדלה ונראה שנוצר ואקוםץ הפטמה יוצאת ונכנסת (לא באופן דרסטי, שינוי של מס' מילימטרים) אבל לא יוצא דבר למרות שכשאני לוחצת עם היד יוצא חלב. האם יש למישהי עצה מה לעשות? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאיבה

חיה כהן
    08/11/2008

שלום,תנסי לשאוב בשעות הבוקר כשכמויות החלב גדולות יותר.בנוסף יש נשים שמצליחות לשאוב יותר טוב עם משאבה ידנית מאשר עם חשמלית.תנסי ושיהיה בהצלחה.
    חיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאיבה

עינת
    08/11/2008

אני משתמשת במיני אלקטריק של מדלה. גם לי בהתחלה לא יצא כלום. חברה שלי נתנה לי פעמון שהוא גדול יותר ממה שמקבלים עם הערכה בגודל של 30 אז זה מכסה את השד בצורה טובה יותר ושואב טוב יותר. אני לא יודעת היכן ניתן לקנות אבל לי זה עזר כי גם לי לא יצא כלום עם הפעמון שמקבלים עם המשאבה. מקווה שזה יעזור. עינת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ג'ניס זאוסמר
    09/11/2008

אני מאוד בעד פעמון יותר גדול - תמיד נראה לי שהרגיל לא מתאים כמעט לאף אחד.
    מיני אלקטריק - לא להעברה בין חברות - לשימוש אישי בלבד!!
    למי שיש בעיה של חוסר חלב מכל סיבה - ממליצה מכשיר יותר רציני.
    ג'ניס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו