שילוב תמ"ל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילוב תמ"ל
    דנה
    02/11/2008

שלום, תינוק בן ארבעה וחצי חודשים עד לאחרונה יניקה מלאה. עולה יפה במשקל אחוזון 50-75 לאחרונה ( לפני כשבועיים בערך) החלטתי לשלב תמ"ל בעיקר בשעות הבוקר, ארוחה ראשונה הייתה הנקה ולאחר מכן 2 ארוחות בקבוק ושאר הארוחות הנקה. כלומר בסה"כ 2 בקבוקים ביום. ברור לי היה שייצור החלב יפגע בצורה כלשהיא מכיוון "שהדרישה" הייתה פחותה אך ציפיתי כי הגוף שלי יאזן את כמות החלב לדרישה החדשה שנוצרה. כך שלא ייוצר חוסר. (התחלתי לשלב כי אני אמורה לחזור בקרוב לעבודה וממש לא נוח לי עם שאיבות) אך ביומיים האחרונים אני מרגישה כי ההנקה לא מספקת אותו, אולי יוצא פחות חלב?! היום למשל באחת הארוחות חשתי כי ההנקה לא סיפקה אותו, עשיתי בדיקה והוספתי לו בקבוק והוא אכל עוד כמעט 100 מ"ל כך שסביר להניח שההנקה באמת לא סיפקה אותו. אך במקביל לכך אני בודקת לעצמי את החלב ועדיין יוצאים שפריצים מאוד מכובדים. זה מאוד מבלבל! מה לעשות? להסתכן בכך שהילד ישאר רעב ולהניק בשיא המרץ או שמה אחרי כל ארוחה להציע לו גם תוספת מבקבוק? מקווה שאני מובנת תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שילוב תמ"ל

הוספת תגובה

• לירון

חיה כהן
    03/11/2008

לירון שלום לא ברורה לי שאלתך בבקשה תבהירי,תודה.
    חיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו