הסתגלות לתמ"ל???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסתגלות לתמ"ל???
    אפרת
    03/11/2008

שלום רב, בעוד חודש אני חוזרת לעבודה ובני בן ה-חודשיים כרגע אמור להיות מטופל אצל מטפלת. אני מנסה כבר עכשיו לתת לו פעם ביום מטרנה אבל הוא מסרב בתוקף. לפעמים הוא נגעל (עושה פרצוף של גועל) ולפעמים הוא רוצה להקיא את השאריות שהבקבוק מוציא כשמכניסים לבייבי את הפטמה של הבקבוק לפה.... אני לא יכולה לשאוב בעבודה (אני עובדת במעבדה ואני מפחדת לשאוב וגם השאיבה ממש לא הסתדרה לי)..מה עושים? האם לנסות להתעקש איתו? (אני לא רוצה להחליף לסימילק בגלל כל הסיפור איתו לאחרונה, למרות שכשהוא נולד הוא שתה בקבוקון של סימילק בבית חולים). אשמח לקבל טיפים ועצות.. תודה מקרב לב אפרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסתגלות לתמ"ל???

הוספת תגובה

• אפרת

חיה כהן
    03/11/2008

אפרת שלום,האם הוא מוכן לאכול את החלב שלך מבקבוק או שהוא בכלל לא רוצה בקבוק? בכל מקרה אין עיצת אוקוס פוקוס צריך להרגיל אותו לאט לאט אם אין לך ברירה.כמו כל שינוי צריך בהדרגה והרבה סבלנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אפרת
    03/11/2008

תודה על התשובה המהירה.. לפני שלושה שבועות השארתי לאמא שלי חלב שאוב בבקבוק והוא שתה יופי... אני בהחלט אנסה לתת לו חלב שאוב שוב ולאט לאט אכניס את התמ"ל. תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו