איך מפסיקים להניק בן שנה וחמישה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך מפסיקים להניק בן שנה וחמישה
    יהודית
    06/11/2008

אני רוצה להפסיק את ההנקה מאחר והיא מתרחשת בעיקר בלילה לפני השינה. וגם לאורך כל הלילה שזה ממש מתיש, אני יודעת שזו אשמתי שהרגלתי אותו להירדם עם הציצי, ואני מכה על חטא. הוא מתעורר מס' פעמים בלילה וקורא אימא אימא, וציצי ומושך אותי אליו ממש בכח. לכן אני נשברת ונותנת לו. מה אני אמורה להגיד לו - אין ציצי יותר, אני מנסה לחשוב על משפט שלא יהיה קשה מידי ולא יעורר טראומות בהמשך. בבקשה תעזרו לי!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יהודית

חיה כהן
    06/11/2008

יהודית שלום! גמילה מהנקה היא לא תמיד קלה כמו כל גמילה אחרת.דורשת הרבה סבלנות עקביות וכמובן מתן תחליפים,(הכוונה להרבה מגע) אי אפשר להפסיק בבת אחת אפשר אולי לנסות להסביר למרות הגיל הקטן.תני לאחרים גם לקום אליו בלילה ותנסי לא להשבר, אין מתכון לגמילה מהירה רק סבלנות סבלנות וסבלנות. בהצלחה
    חיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

י.ר.
    07/11/2008

חיה שלום! הוא מקבל הרבה מאוד חום ומגע הוא ישן איתנו במיטה שזו גם בעיה בפני עצמה. השאלה שלי אם יש לך איזה שהוא משפט שאני אוכל להגיד לו? אני לא יכולה להגיד לו לא! או אין ציצי. אני חשבתי לא לישון במיטה ובן זוגי יסתדר איתו. אגב אם הוא לא נרדם עם הציצי הוא נרדם רק בידיים-כשאנחנו צריכים לעמוד ולטייל עד שירדם חזרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יהודית

חיה כהן
    07/11/2008

יהודית שלום! אני מאוד מבינה את הקושי שלך,אולי במקום להגיד לו לא תנסי לתת לו את מה שכן הכוונה תתני לו את הבקבוק ותגידי לו עכשיו אוכלים מבקבוק ,עכשיו אבא יתן לך לאכול.אין לי מטה קסמים אילו רק הצעות.הזמן יעשה את שלו,בינתיים הרבה כוח וסבלנות.
    בהצלחה
    חיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו