משאבה חשמלית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משאבה חשמלית
    עינת
    08/11/2008

שלום, ביתי בת 6 שבועות - אני מניקה אותה הנקה מלאה. נכון להיום אני שואבת על מנת שאוכל לצאת מהבית. המשאבה שבה אני משתמשת היא מדלה מיני אלקטריק. נראה לי שהיא לא שואבת מספיק יעיל. למשל אחרי שהילדה אכלה מבקבוק הצלחתי לשאוב משד אחד 60 מ"ל ומהשד השני 80 מ"ל. רציתי לדעת מה דעתכן על משאבת מדלה של שילב שעולה הרבה כסף... 1400 שח. אני לא מכירה אותה וקצת חוששת לקנות לפני ניסיון. האם יש לכן ניסיון בעניין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משאבה חשמלית

הוספת תגובה

• עינת

חיה כהן
    08/11/2008

עינת שלום!
    המיני אלקטריק בהחלט מספיקה למי שמניקה ומידי פעם צריכה לשאוב.הכמויות ששאבת יפות,אל תשכחי שתלןי באיזה שעה שואבים(בבוקר יש יותר חלב) לפעמים לוקח לגוף זמן להסתגל למשאבה.
    אם אני יודעת לאיזה מכשיר את מתכוונת בשילב זו משאבה יות מסיבית ובעצם נחוצה לאמהות שבעיקר שואבות ורק מידי פעם מניקות או בכלל לא.אם את רוצה אפשר להשכיר משאבות כאלו או ביד שרה או אצל יועצות הנקה.
    בהצלחה
    חיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו