גודל ארוחה בשאיבת חלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גודל ארוחה בשאיבת חלב
    שני
    11/11/2008

היי, הפטמות שלי פצועות ולכן המליצו לי לשאוב, התחלתי לשאוב ולהכין כמויות על מנת שאוכל להאכיל את ביתי כאשר תצטרך (היא רק בת 4 ימים), השאלה שלי היא מה הם הכמויות שיש לתת לה בכל ארוחה? תודה רבה, שני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גודל ארוחה בשאיבת חלב

הוספת תגובה

• תשובה לשני

ג'ניס זאוסמר
    11/11/2008

היי שני,
    הסיבה לפטמות פצועות היא הצמדה לא מספיק טובה ולכן חשוב שתשאבי כל עוד היא לא יונקת אבל יחד עם זה לשפר את ההצמדה .ייועוץ הנקה ומהר.
    כמויות חלב - קשה לדעת בדיוק אבל בגיל הזה יש דרישה להעלת הכמות יום יום עד גיל 10-14 יום. הום תני לה כ-30-40 סמ"ק ותעלי ב10 סמ"ק כל יום. חשוב שתדעי שהיא עשויה לרצות יותר מזה - תני לה ללא הגבלה גם כמותית וגם מבחינת התכיפות. חלב אם נעכל במהירות והדרישה תכופה הרבה יותר מאשר לתינוקות המקבלים תמ"ל.
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

שני
    11/11/2008

מחר אני כבר נפגשת עם יועצת הנקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טוב מאוד

ג'ניס זאוסמר
    12/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו