מוטיליום, עצירות וגזים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוטיליום, עצירות וגזים
    ליאורה
    13/11/2008

שלום, בני היום בן חמישה שבועות. מאחר ובתחילת ההנקה לא היו לי כמויות מספיקות של חלב, אני מקבלת 60 מג' של מוטיליום ביום מזה כשבועיים. כמויות החלב התחילו לעלות לפני כשבוע ואתמול והיום (48 שעות) לבני הייתה רק יציאה אחת, המון גזים וחיתולים רטובים משתן. הוא עולה 20 עד 30 גרם ביום אבל בשלושת הימים האחרונים הוא עצבני ביותר, והפתרון היחיד בשטח הוא לתת לו ציצי במשך כל היום. האם יתכן שהעצירות היא בגלל המוטיליום? ומה לגבי העצבנות?-גם לי יש קצת עצירות ולכן הורדתי היום את המינון ל 50 מג' ובכוונתי להמשיך ולהוריד בהדרגה, מה שעוזר לעצירות אבל מן הסתם לא לחלב... מה כדאי לעשות? תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוטיליום, עצירות וגזים

הוספת תגובה

• תשובה לליאורה,

ג'ניס זאוסמר
    13/11/2008

היי ליאורה,
    לתינוקות יונקים (בלעדית) אין עצירות - הם יכולים לעשות פחות יציאות אבל היציאות עדיין רכות וצהובות.
    הייתי מחכה קצת לראות מה קורה. בגיל הזה יש מצב אצל חלק מהיונקים שהם מתחילים להפחית יציאות באופן טבעי עד ליציאה פעם בכמה ימים - וזה בסדר גמור.כל עוד שבריא ושמח מותר בשלב הזה אבל לא אצל תינוקות צעירים יותר.
    אי אפשר לדעת אם זה נובע מהמוטיליום ולכן אם אין ירידה בכמות החלב לאחר הפחתת המינון אפשר להמשיך ולהוריד בהדרגה. תעשי את זה בצורה איטית כדי שתכלי להבחין בהשפעה.
    תני לו להרגיע את עצמו על הציצי בכיף.
    על תתני לו שום דבר ליציאות או לחוסר יציאות - ממש כלום.
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו