מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גזים ונזלתקרן15/11/2008
בתי נולדה לפני כחודש. אני מניקה אולם לאחרונה הילדה מגיבה באי שקט מיד לכשהיא מסיימת להניק. ידוע לי שתינוקות סובלים מגזים אולם התופעה תמוהה שכן אי השקט מתחיל כמעט מיד עם סיום האוכל. ברצוני לציין שהילדה גם ממעיטה בעשית גרפסים גם אנו מחזיקים אותה זמן רב בתנוחה המתאימה. מידי פעם אני שואבת את האוכל ונותנת לה גם מהבקבוק האם זו יכולה להיות הבעיה? בנוסף לילדה יש נזלת לא מלווה בשום סימטום נוסף של התקררות.כיצד מתמודדים-האם מי מלח עוזרים,האם אדים אודה באם תוכלו לסייע לי-זו לידה ראשונה שלי בתודה ובכבוד רב, קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לקרן
ג'ניס זאוסמר15/11/2008היי קרן,
תופעת ה"גזים" בקרב תינוקות מהווה מכלול של מצבים ולא מצב מוגדר או אפילו מוכח רפואית.אין טיפול ידוע או סימן היכר מסוים אבל בקרב הציבור המצב מתגלגל וקיימים המון אמונות ופתרונות - כמובן אין להם שום ביסוס.
1 - "גרפסים או לא גרפסים" - ללא חשיבות ולא סיבה לבעיה כלשהי
2 - שאיבה ובקבוק מידי פעם - לא מהווה גורם לבעיה למצב
3 - עלול להקשות על תינוקות בזמן היניקה מכוון שקשה להם לנשום אבל לא לאחר ההנקה
4 - מי מלח יכול לעשור לנזלת
5 - אם התינוקת עולה במשקל ומתפתחת יפה - אני ממליצה לחכות כי המצב יכול פשוט לעבור ללא התערבות .
6 - תגשי לבדיקת רופא ילדים כדי לשלול כל בעיה רפואית.
הרבה תינוקות מתנהגים כך בחודשים הראשונים והיום מסתמנת הידיעה שזה בגלל חוסר בשלות ועובר לאחר 3-4 חודשים.
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)