שד פחות מלא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שד פחות מלא
    עינת
    23/11/2008

בימים האחרונים אני מרגישה כי שד אחד שלי כאילו לא מתמלא ואילו השני מתמלא מאוד מעבר להרגשה אני רואה שהילדה שלי יונקת ובאמצע מתעצבנת כאילו לא יוצא לה חלב יותר אציין כי עד היום היינקתי רק בשד אחד וזה הספיק לה לכל הארוחה היא היום בת 8 שבועות יכול להיות שזה קשור בצורך שלה ואם כן האם הגוף לא אמור לספק את החלב בהתאם לצורך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שד פחות מלא

הוספת תגובה

• תשובה לעינת

ג'ניס זאוסמר
    23/11/2008

עינת שלום,
    הגוף שלך כן מייצר ומייצר מספיק - אף אחד לא אומר שהוא חייב ליצור את החלב שוה ושווה בכל צד.
    להרבה נשים אי סימטיות בגודל השדיים, רקמת שד שונה בין הצדדים וזרימה שונה בין הצדדים.
    תינוקות אוהבים יותר לינוק כאשר הם מקבלים הרבה חלב ובזרם חזק יותר ולכן אם יש צד אחד כזה התינוק יעדיף אותו.
    תוך תקופה מסויימת הצד שהוא מעדיף פחות יתחיל ,בעקבות פחות הנקה, לייצר פחות, להיות יות קטן ופחות ופחות מועדף על ידי התינוק.
    יש גם נשים שהמצב מגיע ליניקה מצד אחד בלבד ובהצלחה רבה - והצד השני מפסיק לייצר בכלל.
    אני ממליצה בכל זאת לנסות להניק אותה יותר מהצד הפחות מלא כדי לעודד את היצירה כי את רק חודשיים לאחר הלידה ויש עדיין סיכוי. כדאי אפילו לשאוב מהצד הזה כדי לעזור בעידוד היצירה.כל פעם שהיא יונקת תשאבי גם מהצד הפחות מלא/מועדף.
    בהצלחה,
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו