שאיבת חלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאיבת חלב
    ויקי
    24/11/2008

היי, חזרתי לעבודה לפני שבוע בהתחלה הייתי שואבת פעמיים ביום וראיתי שזה מאוד קשה ולא מתאפשר אז התחלתי לשאוב פעם אחת,בבוקר אני מניקה לפני העבודה ואחה"צ שאני חוזרת. הילד שלי בן 4 חודשים היום יצא לי בשאיבה 130 ונראה לי שזה לא יספיק לו,אתמול יצא 160. האם יכול להיות שכמות החלב התחילה להתמעט בגלל שהורדתי את כמות השאיבות? מאז שחזרתי לעבודה ואני רוצה להניק אותו הוא בוכה באמצע ההנקה ומתעצבן,מוכן לינוק רק כאשר יש גודש והחזה מלא,מה עושים???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאיבת חלב

הוספת תגובה

• תשובהה לויקי

ג'ניס זאוסמר
    24/11/2008

שלום ויקי,
    כמות החלב לא תרד ביום אחד . אם את מורידה יניקות/שאיבות כמות החלב תרד אבל זה יקח יותר מכמה ימים עד שמרגישים את ההבדל.
    אם את שואבת פעם אחת את לא יכולה לצפות שמשאיבה אחת תצא יותר מארוחה אחת.
    בינתיים התינוק שלך נפגש עם פטמה וזרם של בקבוק ועכשו מעט מבולבל.
    הוא רוצה לקבל את החלב שלו מבלי להתאמץ ומהר - כמו בקבוק.
    מה עושים - שואבים יותר, לא צריך הרבה זמן, יותר טוב פחות זמן אבל יותר שאיבות.אני מקווה שיש לך מכשיר שאיבה חזק וטוב - מדלה/ספקטרה.
    כאשר את נמצאת בבית - תניקי אותו בכיף.
    בהצלחה,
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובות

ויקי
    26/11/2008

יש לי מכונת שאיבה של ספקטרה מעולה, האם יכול להיות שהכמויות שהוא מקבל מבקבוק שאוב גדולות יותר מאשר בהנקה?פשוט אחרי הנקה הוא תמיד רעב עדיין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ג'ניס זאוסמר
    26/11/2008

בהחלט!!!
    אם הוא מקבל כמות של 130-160 סמ"ק הוא מקבל ארוחה טובה. אחד ההבדלים הוא שכאשר אוכלים מבקבוק מקבלים פחות זמן מציצה .
    אם זו הכמות שהוא מקבל בכל אוחה שאובה תנסי שיקבל את הארוחה באיטיות ואפשר לשחק איתו (מטפלת) ולא לתת לו לאכול בכל פיפס.
    ג'ניס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו