מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאיבת חלבויקי24/11/2008
היי, חזרתי לעבודה לפני שבוע בהתחלה הייתי שואבת פעמיים ביום וראיתי שזה מאוד קשה ולא מתאפשר אז התחלתי לשאוב פעם אחת,בבוקר אני מניקה לפני העבודה ואחה"צ שאני חוזרת. הילד שלי בן 4 חודשים היום יצא לי בשאיבה 130 ונראה לי שזה לא יספיק לו,אתמול יצא 160. האם יכול להיות שכמות החלב התחילה להתמעט בגלל שהורדתי את כמות השאיבות? מאז שחזרתי לעבודה ואני רוצה להניק אותו הוא בוכה באמצע ההנקה ומתעצבן,מוכן לינוק רק כאשר יש גודש והחזה מלא,מה עושים???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובהה לויקי
ג'ניס זאוסמר24/11/2008שלום ויקי,
כמות החלב לא תרד ביום אחד . אם את מורידה יניקות/שאיבות כמות החלב תרד אבל זה יקח יותר מכמה ימים עד שמרגישים את ההבדל.
אם את שואבת פעם אחת את לא יכולה לצפות שמשאיבה אחת תצא יותר מארוחה אחת.
בינתיים התינוק שלך נפגש עם פטמה וזרם של בקבוק ועכשו מעט מבולבל.
הוא רוצה לקבל את החלב שלו מבלי להתאמץ ומהר - כמו בקבוק.
מה עושים - שואבים יותר, לא צריך הרבה זמן, יותר טוב פחות זמן אבל יותר שאיבות.אני מקווה שיש לך מכשיר שאיבה חזק וטוב - מדלה/ספקטרה.
כאשר את נמצאת בבית - תניקי אותו בכיף.
בהצלחה,
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובות
ויקי26/11/2008יש לי מכונת שאיבה של ספקטרה מעולה, האם יכול להיות שהכמויות שהוא מקבל מבקבוק שאוב גדולות יותר מאשר בהנקה?פשוט אחרי הנקה הוא תמיד רעב עדיין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ג'ניס זאוסמר26/11/2008בהחלט!!!
אם הוא מקבל כמות של 130-160 סמ"ק הוא מקבל ארוחה טובה. אחד ההבדלים הוא שכאשר אוכלים מבקבוק מקבלים פחות זמן מציצה .
אם זו הכמות שהוא מקבל בכל אוחה שאובה תנסי שיקבל את הארוחה באיטיות ואפשר לשחק איתו (מטפלת) ולא לתת לו לאכול בכל פיפס.
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)