חלב אם וחזרה לעבודה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלב אם וחזרה לעבודה..
    שירי
    24/11/2008

שלום רב, הבנתי מעיון בפורום שאם התינוק התחיל לאכול מחלב אם שאוב (שהופשר) רצוי לא לתת לו מהמנה הזו יותר. עד כמה זה קריטי? גם שעה, שעה וחצי אחרי לא מומלץ? הרי לפי כך אני צריכה להכין הרבה בקבוקים עבור המטפלת כי לעיתים קרובות התינוק שלי מתחיל לאכול , אוכל מעט ונרדם ומצד שני אם אכין כמויות קטנות הרי אם לא יירדם יהיה רעב ויבכה עד שהמטפלת תפשיר עוד בקבוק. מה עושים? אשמח לעצה, מקווה שהובנתי. תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חלב אם וחזרה לעבודה..

הוספת תגובה

• תשובה לשמרית

ג'ניס זאוסמר
    24/11/2008

שלום שמרית,
    אני ממליצה לחלק את הלב לכמויות של 50-70 סמק כל אריזה.
    אפשר לשמור את החלב שלא סיים למספר שעות : 2-3
    אפשר להפשיר חלב במקרר ולשמור אותו ל24 שעות במקרר - כך לא צריך לבכות לאוכל שלו.
    פשוט.
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שירי
    25/11/2008

תודה על התשובה! אם כך, במשך השעתיים , שלוש האלה האם לשמור במקרר שוב או להשאיר בחוץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ג'ניס זאוסמר
    25/11/2008

אפשר גם וגם.
    אם החדר חם כדאי במקרר.
    ג'ניס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו