הנקה כל שעה??? הצילו!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה כל שעה??? הצילו!
    gigi31
    26/11/2008

שלום אני אמא טרייה של תינוק בן חודשיים לאחרונה בין השעות 16 ל-19 אחר הצהריים רוצה ציצי כל שעה!! כמו שעון כל שעה!!! אני לא יודעת מה לעשות! בוכה, צורח ואני מבינה אותו שהוא רעב!!! מה יכול להיות? האם זה נורמלי? בבקשה תעזרו לי אני מניקה ונותנת רק בקבוק אחד של סימילאק לפני השינה תודה רבה לכן מחכה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה כל שעה??? הצילו!

הוספת תגובה

• אפשר לקבל תשובה???

gigi31
    26/11/2008

אפשר לקבל תשובה???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לgigi31

ג'ניס זאוסמר
    26/11/2008

היי,
    קשה לי קצת לענות כי חסר מידע על משקלו ודפוס יניקה בשעות אחות .
    אם הוא עולה טוב במשקל אפשר להניח שהוא תופס טוב ומקבל חלב בכמות מספקת.
    בגיל הזה קיימת תופעה של אי שקט בשעות הללו ובדך כלל עובר בגיל 3-4 חודשים.
    ג'ניס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנקה כל שעה??? הצילו!

gigi31
    26/11/2008

משקלו תקין היום שוקל יותר מ4.500 נולד במשקל 2.760 יונק כל שעתיים במשך היום וכל 3 או 4 שעות בלילה תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לג'ניס

gigi31
    26/11/2008

שלום לך משקלו היום יותר מ4500 נולד עם משקל 2760 יונק כל שעתיים במשך היום ובלילה כל 3 או 4 שעות תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ג'ניס זאוסמר
    27/11/2008

משקל התינוק בסדר גמור.
    אני מקווה שאת מניקה אותו מ-2 הצצדים בכל הנקה - צד אחד עד שהוא מסיים ולאח מכן השני לקינוח.
    חשוב שתזכרי שהנקה היא לא מתן מזון בלבד ותינוק בגיל הזה זקוק גם ליניקות תכופות לקבלת מזון וגם כל הדברים הטובים הבאים יחד עם ההנקה - מגע, תחושת בטחון, מציצה, קשר, תקשורת, וויסות תהליכים הורמונלים שלו ושלך והרבה אחים.
    תוודאי שהוא תופס טוב טוב ובעיקר תהיה אמא לו.
    ג'ניס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו