מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנקה כל שעה??? הצילו!gigi3126/11/2008
שלום אני אמא טרייה של תינוק בן חודשיים לאחרונה בין השעות 16 ל-19 אחר הצהריים רוצה ציצי כל שעה!! כמו שעון כל שעה!!! אני לא יודעת מה לעשות! בוכה, צורח ואני מבינה אותו שהוא רעב!!! מה יכול להיות? האם זה נורמלי? בבקשה תעזרו לי אני מניקה ונותנת רק בקבוק אחד של סימילאק לפני השינה תודה רבה לכן מחכה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לקבל תשובה???
gigi3126/11/2008אפשר לקבל תשובה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לgigi31
ג'ניס זאוסמר26/11/2008היי,
קשה לי קצת לענות כי חסר מידע על משקלו ודפוס יניקה בשעות אחות .
אם הוא עולה טוב במשקל אפשר להניח שהוא תופס טוב ומקבל חלב בכמות מספקת.
בגיל הזה קיימת תופעה של אי שקט בשעות הללו ובדך כלל עובר בגיל 3-4 חודשים.
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנקה כל שעה??? הצילו!
gigi3126/11/2008משקלו תקין היום שוקל יותר מ4.500 נולד במשקל 2.760 יונק כל שעתיים במשך היום וכל 3 או 4 שעות בלילה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלג'ניס
gigi3126/11/2008שלום לך משקלו היום יותר מ4500 נולד עם משקל 2760 יונק כל שעתיים במשך היום ובלילה כל 3 או 4 שעות תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ג'ניס זאוסמר27/11/2008משקל התינוק בסדר גמור.
אני מקווה שאת מניקה אותו מ-2 הצצדים בכל הנקה - צד אחד עד שהוא מסיים ולאח מכן השני לקינוח.
חשוב שתזכרי שהנקה היא לא מתן מזון בלבד ותינוק בגיל הזה זקוק גם ליניקות תכופות לקבלת מזון וגם כל הדברים הטובים הבאים יחד עם ההנקה - מגע, תחושת בטחון, מציצה, קשר, תקשורת, וויסות תהליכים הורמונלים שלו ושלך והרבה אחים.
תוודאי שהוא תופס טוב טוב ובעיקר תהיה אמא לו.
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)