פטמות שקועות / שטוחות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטמות שקועות / שטוחות
    גלי
    30/11/2008

שלום, בלידה הודמת שלי ממש נלחמתי עם ההנקה ובכ"ז התייאשתי לצערי בסוף. לקטנה שלי היתה פטריה, לא היה לי מספיק חלב בגלל מספר עצות מוטעות ובנוסף הצלחתי למעט מאוד זמן להניק רק עם פטמת סיליקון שממנה התייאשתי כי היא לא נשארת במקום. אני שוב בהריון איך אני יכולה להתכונן הפעם כדי שזה יצליח? שמעתי על משהו שנקרא nipple former? האם זה מיועד לזה? האם יש עוד דברים שניתן לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטמות שקועות / שטוחות

הוספת תגובה

• גלי

חיה כהן
    30/11/2008

גלי שלום! אין הרבה לעשות לפני הלידה,NIPPLE FORMER ניתן לשמוש רק בהריון מתקדם מאחר וכל התעסקות עם הפטמה יכולה לגרום לצירים מוקדמים.משבוע 37 אפשר להשתמש יש כאלה שזה עזר להם.פשוט מאוד לשמוש בתוך החזייה.
    יותר חשוב שלאחר הלידה מאחר ואת כבר מודעת למצב,לדאוג שתקבלי עזרה כבר בביח מיועצת/מדריכת הנקה.כל תינוק הוא אחר,לפעמים מספיק שהתינוק משתף פעולה אז הכל מסתדר.
    גם מבחינתך לידה 2 שונה מלידה ראשונה ויכול להיות שתרגישי יותר פנויה ומוכנה להנקה.
    בכל מקרה,אם את לא מצליחה להניק תתחילי לשאוב כבר ביום הראשון בביח(ברוב בתי החולים יש משאבות לשאיבת חלב) ובמקביל לנסות להניק.אם יש צורך בפטמת סיליקון,חשוב שזה יעשה בהדרכת מישהו מקצועי.
    בהצלחה ולידה קלה בבוא העת
    חיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו