לא רוצה לינוק...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא רוצה לינוק...
    talushika
    30/11/2008

שלום רב, בני בן 12 שבועות.מגיל שבוע התחלתי להניק כמעט הנקה מלאה. ב3 שבועות אחרונים הוא כמעט ואינו מוכן לינוק,אלא אם כן זה בלילה או מתוך שינה לפני שהוא ער לגמרי. במשך היום הוא עצבני וצורח כשאני רק שמה אותו בתנוחה של הנקה.מקסימום יונק חצי דקה-דקה וחצי ומתחיל לבכות. ניסיתי להניק במנשא-הוא לוקח ל2 דקות ונרדם מיד... עור לעור הוא לא אוהב מה אפשר עוד לעשות? הזרימה אצלי נהייתה חלשה יותר אבל יש מספיק חלב רוב הזמן (כי אני מקפידה לשאוב) והוא עדין לא לוקח אשמח לקבל הצעות... תודה רבה, טלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא רוצה לינוק...

הוספת תגובה

• טלי

חיה כהן
    01/12/2008

טלי שלום! אחד הסיבות שהוא לא מסכים לינוק יכול להיות בגלל ירידה בזרימת החלב. תשאבי ותנסי עי כך להגביר את כמויות החלב!
    האם בלילה כשהוא מסכים לינוק זה באותה תנוחה כמו ביום? אולי תנסי לשנות תנוחה?
    אפשרות נוספת לא לחכות שיהיה מאוד רעב,או אולי לתת לו קודם מעט חלב אם בבקבוק ואחר כך את השד.
    האם הוא אוכל חלב שלך בבקבוק? האם יש שינויים נוספים אצלו,אולי מצונן אולי אוזניים,שווה בדיקה.
    תמשיכי לשאוב ולנסות כל פעם קצת לא להכריח אותו רוצים שיהיה לו חוויה חיובית על השד.
    בהצלחה
    חיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום חיה ותודה על התשובה

talushika
    02/12/2008

הוא יונק תמיד באותה התנוחה,אבל כשהוא ישנוני זה הולך יותר טוב. אני שואבת כבר יותר משבוע- כמעט אחרי כל הנקה!! וגם לוקחת כדורי חילבה ושותה לפחות 3 ליטר מים ביום.במנשא הוא יונק אבל נרדם תוך 2 דקות מה עוד אפשר לעשות? אני כבר מיואשת... טלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טלי

חיה כהן
    03/12/2008

טלי ,אל יאוש את עושה כל מה שצריך,סבלנות בתקווה שזוהי תופעה חולפת.לפעמים סבלנות זאת מילת הקסם!
    אני מקווה שהתינוק שלך אוכל בינתיים משהו אחר...
    כל טוב
    חיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו