מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת הנקה...ליאת04/12/2008
שלום ,יש לי ילדה מדהימה בת שנה ו10 חודשים, מזה 12 ימים שהיא לא יונקת בגדול צמצמנו את תדירות ההנקה מבלי לשים לב,עד שהחלטתי שהגיע הזמן להיגמל,כבר כאב לי מאוד בפטמות והיא מעולם לא ישנה לילה שלם והחלטתי שזהו אז בהתחלה היה בכי אבל לא נכנעתי, אחרי 3 ימים כבר לא ביקשה ציצי, אחרי 5 ימים כבר ביקשה ציצי הסתכלה עליי והתחילה לצחוק,חשבתי שהנה זהו נגמלה ועבר בשלום אתמול בלילה פתאום התחילה לבכות שרוצה ציצי,ניסתה להגיע אליו אבל לא נתתי לה פתאום בלילה התחיל לי קצת גודש עד מתי יהיה לי חלב? כמעט שבועיים ללא יניקה האם כדאי לשים כרוב או משהו ע"מ לייבש את החלב או לתת לו להיפסק באופן טבעי? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת
חיה כהן04/12/2008ליאת שלום,לוקח זמן עד שהחלב נגמר לגמרי לפעמים אפילו עד שנה.תעשי מה שעושה לך טוב,אם טוב לך עם כרוב אז תשימי,הטיפול הוא כמו כל טיפול בגודש בשלבים שונים של ההנקה.
תצחקו יחד עוד הרבה והרבה הנאה וגמילה קלה...
חיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשנה?!?@?!@ מה את רצינית????
ליאת07/12/2008את יודעת מה הזמן הממוצע? חוץ מכרוב יש עוד משהו,תכלס עכשיו לא מפריע לי כי אין גודש או כאבים אז כל עוד אני לא מרגישה כלום אני גם לא אשים כלום בד"כ מנסיונך כשגומלים ילד מהנקה,מה נותנים לו כתחליף נניח בבוקר ולפני השינה<? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ג'ניס זאוסמר07/12/2008ליאת,
בקשר להמשך מתן תמ"ל - הנחיות בטיפת חלב/רופא ילדים.
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)