פטריה עקשנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריה עקשנית
    ליאורה
    08/12/2008

ליועצות שלום, לביתי בת ה- 9 שבועות יש פטריה בערך מגיל כמה ימים. בגיל שבועיים בערך התחלתי טיפול של דקטרין אורל ג'ל למשך 10 ימים אך ללא הואיל. לעצמי לא ניתן שום טיפול (היתי אצל רופא עור שלא מצא סיבה ואין לי כל סימפטומים אופייניים). מאז די הזנחתי את הנושא עקב התעסקות בבעיות אחרות (לשון קשורה שנחתכה, סדקים, דלקות בשד...). וכשהייתי לפני שבוע אצל הרופא שלה הוא טען כי זו פטריה לא מטופלת - נוצרה שכבה די עבה על הלשון (בצבע צהבהב-אופוויט), הטיפול שהמליץ - שפשוף הלשון עם גאזה כשעליה גרגרים של סודה לשתיה - 3 פעמים ביום למשך 5 ימים. אני מצליחה לעשות רק 2 פעמים ביום ויש שיפור אחרי שבוע אך עדין לא נעלמה הפטריה לגמרי ובחלק הפנימי יותר של הלשון יש שכבה עבה לבנה (לשם קשה לי יותר להגיע ולשפשף). אני די מיואשת ולא יודעת מה לעשות? להמשיך עם הסודה - זה לא מזיק? אולי בכל זאת לקחת טיפול לעצמי כי אולי אני מדביקה אותה בחזרה? אשמח לעיצה ועזרה. תודה ליאורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטריה עקשנית

הוספת תגובה

• תשובה לליאורה

ג'ניס זאוסמר
    08/12/2008

בוקר טוב ליאורה,
    לא נשמע טוב.
    אין לי כל ספק שאת חיבת גם לטפל בפטמות. משחת דקטרין 3-4 פעמים ביום על הפטמות - לא ג'ל.
    מעבר לזה להמשיך עם דקטרין ג'ל גם 4-5 פעמים לאחר ההנקות.
    לזרוק כל מוצץ או בקבוק ולחדש אם ציך.
    אם זה לא עוזר תודיעי לי .
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו