שפה עליונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפה עליונה
    אש
    08/12/2008

ביתי בת 6 חודשים בדיוק.היא רק יונקת ולא עולה טוב במשקל. רק לפני חודש וחצי יועצת הנקה שמה לב שהשפה העליונה שלה מחוברת. היא אמרה שזה לא נראה שזה מפריע לה להנקה אך כדאי לחתוך (עד גיל חצי שנה- לכן זה דחוף!).כמה שאלות: א. אני לא יודעת אם כדאי לחתוך לה ? ב. אם זה לא מפריע להנקה, כדאי בכל זאת לחתוך?יש דברים נוספים שזה יכול להפריע? ג. עכשיו צומחות לה למעלה שיניים האם זה מפריע לחתןך? ד. איך אני יכולה הכי מהר לחתוך לה, אם צריך, כדי שזה לא יהיה מאוחר מדי? ד. הבנתי שבאיכילוב הכי טוב לעשות את זה, איך אני מגיעה לשם בלי לשלם מלאה כסף?(אני בכללית מושלם). ואיך אני יודעת שמומחה עושה לי את זה ולא סתם רופא? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפה עליונה

הוספת תגובה

• תשובה לאש

ג'ניס זאוסמר
    08/12/2008

היי אש,
    אם השפה העליונה קשורה ואינה משפיעה לרעה על ההנקה אין ליועצת הנקה שום סמכות להמליץ על טיפול או לקבוע תווח זמן.
    אם את מודאגת תקבעי תור לרופא פה ולסת בקופת חולים לבדיקה והתיעצות.בכל בתי החולים קיימות מחלקות/מרפאות פה ולסת.
    את כותבת שתינוקך בת 6 חודשים ולא עולה טוב משקל.
    מה הכוונה לא עולה טוב ? תתייעצי בבקשה עם חות טיפת חלב או רופא ילדים.
    בגיל הזה מומלץ להוסיף מאכלים אחרים לתפריט היום יומית מעבר להנקה.
    חשוב שהיא תעלה טוב במשקל כדי שתוכל להתפתח טוב.
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו