שביתת רעב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שביתת רעב
    אש
    10/12/2008

התינוקת שלי בת חצי שנה. נולדה 3.400 ק"ג והיום 5.700. בקיצור לא עולה יפה.היא רק יונקת. טיפה התחילה עכשיו לטעום דברים אך לא בתור ארוחה שמשביעה. היא בוכה שהיא רעבה, כשאני מתקרבת אליה היא מתחילה להתלקק וכשאני מציעהלה לינוק היא פותחת פה ענק ואז ברגע האחרון היא זורקת את עצמה אחורה, וכשהיא כבר ליד השד היא סוגרת חזק את הפה ומטה את הראש הצידה. ברור שהיא רעבה אך היא בקושי אוכלת.אני מודעת לזה שאולי זה בגלל שצומחות לה עכשיו שיניים אך תמיד היא לא אוכלת טוב (כמו שרואים במשקל...) אני גם דואגת עליה וגם על החלב, כי אין לי אפשרות בכל פעם שהיא לא אוכלת לשאוב את זה. מה לעשות? חוצמזה, כשיש רעש קטן היא בכלל לא אוכלת ,וחצי מהיום יש רעש מהילד הגדול שלא נותן לי ללכת איתה לחדר לבד. פעם אחת פשוט הלכתי לחדר וסגרתי אותו כדי שהוא לא יפריע לה, ואז הוא דפק ןצעק מחוץ לדלת והיא שוב לא אכלה,אז אני נשארת עם שני ילדים עצבניים...ופשוט ירדו לי דמעות מרוב תסכול.(הגדול בן שנתיים וקצת)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שביתת רעב

הוספת תגובה

• תשובה לאש

ג'ניס זאוסמר
    11/12/2008

שלום אש,
    אני לא מאמינה בהנקה בכל מחיר.
    אם התינוקות לא עולה במשקל
    אם את לא מתמודדת עם בנך
    אם זה גורם לו לתסכול
    אם אף אחד לא נהנה מזה
    אולי לא עושים את זה.

התינוקת שלך כבר רגילה לקבל מעט, לא דורשת או מצפה ליותר אבל יחד עם זה היא לא מסופקת, לא שמחה.
    אני מציעה לנסות לתת לה יותר מאכלים אחרים ובכל זאת לשאוב לה חלב או אפילו לתת לה משהו אחר.
    ההתנהגות שלה מבטאת את כל זה וזה ואי אפשר לסגור את כל הדלתות כל פעם שהיא יונקת.
    עליך לקבל החלטה עכשו אם את עושה מאמץ לשאיבה ומתן תוספות חלב אם ומאכלים אחרים או להפסיק להניק כדי לשפר את איכות החיים שלך ושל משפחתך כרגע.
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו