הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה
    סיגל
    14/12/2008

שלום רב, אני מניקה משד אחד בלבד (מטעמי נוחות) בני בן 10 שבועות, עולה יפה במשקל( 1 קילו בחודש) , כיום שוקל 5 ק"ג ועושה קקי פעמיים ביום . בני בוכה בזמן היניקה ומושך את הפטמה אחורה , זמן קצר אחרי שמתחיל לינוק. אינני מבדילה האם זה גזים או בעיה אחרת(עד כה סבל מגזים קשים והיה מתפתל לאחר כל הנקה). ניסיתי להניק מהשד השני (ממנו לא הנקתי כלל ) אך הוא "ריק לגמרי" ., למרות שכשאני לוחצת יוצא כמה טיפות . איך יתכן שלא נוצר כלל גודש למרות שלא הנקתי מהשד השני ? מה הסיבה שהוא מושך אחורה את הפטמה, האם יש מצב שחסר לי חלב? אציין כי אני לא מצליחה לשאוב , אחרי שעה יוצא 20 CC. כך גם היה עם בני הבכור אותו הנקתי משד אחד, עד גיל 9 חודשים אך לא הצלחתי לשאוב יותר מ 20 CC.השתמשתי במשאבה של יד שרה וגם במדלה חשמלית.האם העובדה שאני לא מצליחה לשאוב אומרת שאין לי חלב מה עושים?? תודה סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה

הוספת תגובה

• סיגל

חיה כהן
    15/12/2008

סיגל שלום!
    אפשר להניק הנקה מלאה משד אחד. השד השני אף פעם לא קיבל גירוי ולכן לא היה לך
    בו גודש.
    יש שתי סיבות שתינוק מושך על השד,האחד ירידה בזרימה של החלב והשני דוקא זרימה חזקה של חלב.
    אני לא רואה בעיה אם התינוק שלך עולה קילו בחודש זה מצויין.
    אם יש לך הרגשה של ירידה בכמויות החלב כדאי להגביר את ההנקות ועי כך להגביר את כמויות החלב.
    אל תתיחסי לכמויות שהמשאבה מוציאה,זה מבונה פעולה טכנית,אין ספק שהתינוק שלך מצליח לינוק יותר!
    כל טוב והמשך הנאה חיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו