מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנקה מרובה בלילההילה15/12/2008
שלם רב, בתי בת 5.5 חודשים אוכלת הנקה +מוצקים בבוקר פירות וצהריים ירקות יפה מאוד. מהלך היום כמעט ואין הנקה (פה ושםמעיין נישנוש ) ולקראת שינה אני מניקה מלא וכך היא נרדמת. במהלך הלילה (זאת שאלתי ) היא קמה הרבה להנקה ז"א אחרי 5 שעות רצוף של שינה היא קמה להנקה וחוזרת לישון ואח"כ כל שעתיים במהלך הלילה. יש לציין שלא ניסיתי לה שום תחליף חלב אם אחר ואני קצת חוששת לנסות שמא ההנקה תתבטל לי לחלוטין. אני מעוניינת להמשיך להניק , אך האם זה דורש ממני לקום בלילה כ"כ הרבה ובעצם לא לישון? אשמח לתשובתכן, תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילה
חיה כהן15/12/2008הילה שלום.תנסי להניק אותה יותר ביום לעיתים זה עוזר.אין הרבה מה לעשות,זה הביטחון של התינוק ולא תמיד הוא יונק בלילה דוקא מרעב.לא בטוח שאם תתני תחליף חלב היא תישן יותר.עצה אחת זה לא לעשות עינין גדול מההנקה בלילה ,להניק להחליף טיטול ולחזור לישוןעם כמה שפחות התעסקות.
מבינה את הקושי אבל יש תקופות כאלה ואחר-כך פותחים מרווחים יותר גדולים.
כל טוב חיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)