זמני הנקה + תוספת מטרנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זמני הנקה + תוספת מטרנה
    ליאת
    16/12/2008

אני אמא לתינוקת בת חודש וחצי. היא שוקלת 3855 גר'. לצערי ההנקה לא משביעה אותה ואני נאלצת לתת לה תוספת של מטרנה. לפני שהתחלתי עם המטרנה, שאבתי חלב ונתתי לה כתוספת. אך אחרי כשבועיים של שאיבות התחילה לי דלקת בשני השדיים. בעקבות הדלקת הפסקתי עם השאיבות ועברתי למטרנה. אני מניקה חצי שעה מכל שד (והיא עדיין לא שבעה) ואחרי זה אני נותנת לה 120cc והיא אוכלת יפה עד הסוף. אחרי שהיא מסיימת לאכול את המטרנה קשה לה להירדם (היא עושה גרפס אחרי כל ארוחה). וכשהיא נרדמת סוף סוף היא יכולה לישון 4 שעות ואפילו יותר, אז אני נאלצת להעיר אותה. בלילה היא ישנה 6-7 שעות רצוף. שאלתי היא כמה זמן אני צריכה להניק ואחרי כמה זמן אני צריכה להאכיל אותה שוב? יש מקרים שהיא אוכלת אחרי 4 שעות (לפי שעת ההנקה הראשונה) והתוצאה שהיא אוכלת בס"כ 3-4 ארוחות ביום. אני לא רוצה לוותר על ההנקה ומאוד חשוב לי שהיא תהיה שבעה ואני לא רוצה לדלג על מס' הארוחות שלה. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זמני הנקה + תוספת מטרנה

הוספת תגובה

• ליאת

חיה כהן
    16/12/2008

ליאת שלום! קשה מאוד לענות על שאלתך.לדעתי את זקוקה לייעוץ מקצועי,יש פה הרבה פרמטרים שצריך לבדוק!
    צורת הנקה, הצמדה לשד.סיבות לכמויות ירודות של חלב וכו.
    לפי החישוב של משקל תינוקך מקבל כמות טובה של אוכל אם יאכל כל 4 שע כלומר 6 ארוחות ביממה וזה מבלי לקחת בחשבון את ההנקה.
    אני ממליצה לפנות ליועצת הנקה מוסמכת באזור מגורייך!
    בהצלחה חיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו