מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה אפשר לעשות?רונית18/12/2008
בני נולד לפניכחודש ובגלל שעברתי ניתוח לא הצלחתי להניק בימים הראשונים ואחר כך לא רצה התחלתי לשאוב אבל מאוד קשה כי לא מצליחה לשאוב הרבה האם עדיין קיים איזה סיכוי שהוא כן ירצה לאכול מהשד או לא? ואם כן מה עלי לעשות? חשוב לי לציין שגם היינו אצל יועצת הנקה פרטית והיא המליצה לשאוב עד שאגיעה ל8 פעמים ביום וזה מה שמאוד קשה וכמעט בלתי אפשרי.מאוד קשה לי שאני לא מניקה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונית
חיה כהן18/12/2008רונית שלום!
תמיד יש עוד אפשרות להניק.צריך הרבה מגע עור אל עור עם התינוק,לנסות בשעות שונות לפעמים להתחיל עם בקבוק ולהמשיך עם הנקה הצטרכי עזרה צמודה ולא בפורום.
שיהיה בהצלחה חיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחיה-אצל מי אוכל לקבל עזרה?
רונית19/12/2008אני מאוד מבקשת שתעזרי לי , אצל מי אוכל לבקש עזרה ומי יכול לעזור לי בבקש? לאן ולמי לפנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונית
חיה כהן19/12/2008רונית שלום! תלוי איפה את גרה בארץ? אם את בכללית יש אפשרות לקבל רשימת יועצות הנקה דרך המושלם.
בהצלחה! חיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחיה
רונית19/12/2008אני גרה בגבעתיים, ואני במאוחדת . האם גם במאוחדת יש אפשרות כזאת? ומה אם יועצת פרטית האם יש לך גם איזה המלצה בעניין. המון תודה על העזרה שאלה נוספת מה עלי לעשות כדי שיהיה לי עדיים חלב ? כי בשאיבה לא יוצא הרבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונית
חיה כהן20/12/2008לרונית שלום!
באזור המגורים שלך יש מס אפשרויות. בביח איכילוב מרפאת הנקה.בבייבי ליס
בביח תל השומר מרפאת הנקה במלונית בנוסף יש יועצת בשם דוריס ספרר או ברבי הלר שעובדות באופן פרטי באזור.
בינתיים תמשיכי לשאוב כל 3 שעות.
שיהיה בהצלחה חיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)